Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [25/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [25/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [25/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [25/01/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να κατανοήσετε καλύτερα γιατί θέλετε να προσελκύσετε ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε δύο αντικρουόμενα κίνητρα. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να προσπαθήσετε να το ξεπεράσετε και να μην εμπλακείτε συναισθηματικά.

Ταύρος 

Παρόλο που μπορεί να είστε αναποφάσιστοι για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε σήμερα στην σχέση σας, το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα τουλάχιστον να καταλάβετε ποιος είναι ο ρόλος σας. Όταν θα έρθει η ώρα, θα ξέρετε ακριβώς τι μέτρα πρέπει να πάρετε.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε κάποιον/α συναρπαστικό/ή. Μπορεί να υπάρχει πολύς ανταγωνισμός από άλλους που ενδιαφέρονται εξίσου, αλλά ο συνδυασμός της εξωτερικής σας εμφάνισης και του μυαλού σας θα σας δώσει το προβάδισμα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για εσάς με κάθε τρόπο. Οι σύντροφοι και οι φίλοι σας θα είναι εξαιρετικά τρυφεροί και στοργικοί, και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν ψάχνετε για σχέση, είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο. svg%3E

Λέων 

Μπορεί να βρεθείτε ασυνήθιστα ερωτευμένοι με κάποιον /α που απλά δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε ότι θα κάνατε οτιδήποτε για να τραβήξετε την προσοχή του/της. Θα έχετε μια καλύτερη ευκαιρία αν χαλαρώσετε λίγο.

Παρθένος

Σε γενικές γραμμές τα θέλετε όλα ή τίποτα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να μάθετε πώς να εξισορροπήσετε αυτήν την τάση. Σταδιακά λαμβάνετε το μήνυμα ότι δεν βοηθά όταν έχετε τόσο ακραίες αντιδράσεις σε γεγονότα και ζητήματα στις σχέσεις σας. Θα διαπιστώσετε ότι έτσι προκαλείτε συχνά προβλήματα. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε προοπτική.

Ζυγός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αποδεχτείτε την αγάπη σε πιο ρεαλιστικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας είναι συνήθως μια περιπέτεια στο άγνωστο, και όταν η σχέση πέφτει σε ρουτίνα, ξαφνικά αισθάνεστε την τρελή παρόρμηση να ξεφύγετε εντελώς ή να προχωρήσετε σε μια άλλη σχέση. Μήπως να προσπαθήσετε να μείνετε σε αυτή την σχέση αυτή τη φορά.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να παραμένετε σε δύσκολες σχέσεις για περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να καταλάβετε πόσο καταστροφική μπορεί να είναι αυτή σας η συνήθεια. Λυπηθείτε τον εαυτό σας. Προχωρήστε παρακάτω.

 svg%3E

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ψάξετε στις πιο σκοτεινές γωνιές της ύπαρξής σας για να κατανοήσετε τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία να δείτε συγκεκριμένα πρότυπα συμπεριφοράς από μια νέα προοπτική και να αρχίσετε να αναλύετε τα κίνητρά σας για την υιοθέτησή τους.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα συγκεκριμένο γεγονός που κρύβατε βαθιά μέσα σας είναι ο καταλυτικός παράγοντας για να αποφασίσετε να κάνετε κάτι που αφορά την σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να παρατηρήσετε γιατί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα φαίνεται να συνεχίζει να επαναλαμβάνεται και τελικά να κάνετε κάτι για αυτό.

Υδροχόος

Πρόκειται να πραγματοποιηθούν μερικές μακροπρόθεσμες αλλαγές στην προσέγγισή σας για τις σχέσεις σας. Μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε γιατί φαίνεται να καταλήγετε στο ίδιο είδος σχέσεων. Σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε ένα μοτίβο. Έτσι μόνο θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Ιχθύες

Καταλαβαίνετε πλήρως όλα κάνουν τον κύκλο τους, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων. Φαίνεται ότι τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας θέλετε πολύ διαφορετικά πράγματα και ότι έχετε εντελώς διαφορετικά κίνητρα. Ωστόσο, εάν εξετάσετε την κατάσταση λίγο πιο βαθιά, θα διαπιστώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν διαφέρουν και τόσο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments