Αθλητισμός

Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Κλείνει τον νεαρό εξτρέμ

Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Κλείνει τον νεαρό εξτρέμ
Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή περισσότερο για το μέλλον.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία μεταγραφή με φόντο κατά βάση την επόμενη σεζόν παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός. Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάτκο Μίλιεβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο να έρθει από τώρα στον Ολυμπιακό, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» τα βρουν άμεσα με την ομάδα από την Αργεντινή.

Ο Μίλιεβτις είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 2001, είναι δεξιοπόδαρος εξτρέμ, που μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι». Πέρυσι είχε 15 ματς με την Αρχεντίνος, έχοντας πετύχει και ένα γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Επίσης, είχε συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Είναι και διεθνής με την ελπίδων των ΗΠΑ και της Αργεντινής!

Φήμες για Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Πέπε

Μπορεί ο Πέπε να μην έχει αγωνιστεί για καιρό, αλλά το καλό όνομα που είχε εξακολουθεί να κάνει «γκελ» σε αρκετές ομάδες. Αυτό δεν αποκλείεται να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μια ομάδα που προέχεται από την Ισπανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ενδιαφέρον δεν είναι απλά από μια Ισπανική ομάδα, αλλά από σύλλογο που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Δηλαδή μιλάμε για σύλλογο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρει ότι η Ισπανική ομάδα θέλει τον παίκτη του Ολυμπιακού άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας και τα περιθώρια είναι λίγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέπε ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του. Μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε μόλις 11 παιχνίδια και έχει δώσει μια ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments