Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα το Μαρτίνς για το ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα το Μαρτίνς για το ντέρμπι
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τον Ανδρούτσο σε ρόλο δεξιού μπακ αναμένεται να κατέβει στο ντέρμπι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η διαφορά μεταξύ των αποψινών μονομάχων είναι στους 12 βαθμούς, με τους Πειραιώτες να θέλουν να την διευρύνουν και τους Θεσσαλονικείς να επιχειρήσουν να τη μειώσουν και να μην απομακρυνθούν άλλο από τη δεύτερη θέση. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ανωτερότητά τους απαντώντας ουσιαστικά στον Πάμπλο Γκαρσία.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Ανδρούτσο, Σεμέντο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Μπρούμα, αριστερά ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Χασάν. Εκτός για δεύτερο σερί ματς είναι ο Ντρέγκερ, μαζί με τους Παπασταθόπουλο, Κάιπερς, Σουρλή και Καραργύρη.

Φορτούνης : «Θέλω να σκοράρω με τον ΠΑΟΚ, αλλά προέχει η νίκη»

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη νίκη επί τους Ατρομήτου, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, ενώ επισήμανε πως θα ήθελε να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο για εκείνον προέχει η νίκη. Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης:

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου: «Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα όπου οι αντίπαλοί μας στραβοπάτησαν. Προηγηθήκαμε σε ένα πολύ καλό σημείο του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο ακόμη γκολ. Έτσι είναι τα παιχνίδια, δεν μπορείς να βάζεις συνέχεια πολλά γκολ. Πρέπει κάποια να τα παίρνεις και με 1-0, αυτά σου δίνουν το πρωτάθλημα και μετά από τέτοιες νίκες μπορείς να προχωράς και να βλέπεις καλύτερα τη συνέχεια».

Για το αν είναι σημάδι πρωταθλήματος η νίκη σε μια έδρα που έχασαν βαθμούς οι ανταγωνιστές: «Είναι ένα καλό βήμα, από εκεί και πέρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας, δεν κοιτάμε τη διαφορά και παίζουμε πάντα σαν να είμαστε ίσα με τον αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, με αυτόν τον στόχο πάμε πάντα».

Για την προσωπική του κατάσταση: «Είμαι πάρα πολύ καλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, μου βγαίνουν αυτά που έχω σαν σκέψεις. Θέλω να παίζω, το έχω ξαναπεί. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας που θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Εντάξει, θέλω ένα γκολ, αλλά από εκεί και πέρα το να βοηθώ την ομάδα μου, είτε κάνοντας πάσες είτε οργανώνοντας το παιχνίδι είναι σημαντικό. Αυτό που μετρά είναι να κερδίζει η ομάδα και θα έρθει και το γκολ κάποια στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments