Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Έφτασε πρόταση για τον Πορτογάλο

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Έφτασε πρόταση για τον Πορτογάλο
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Ο Πορτογάλος σέντερ φορ έφερε πρόταση για την παραχώρησή του.

Μετά την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια που έκλεισε με αρνητικό τρόπο, το μόνο ανοικτό ζήτημα για την ΑΕΚ είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ έχει λάβει μια πρόταση από την Ένωση, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει αρνητικά ή θετικά. Η προσφορά που του έγινε ήταν με μειωμένες αποδοχές καθώς με τις πρόσφατες εμφανίσεις του δεν μπορεί να δικαιολογήσει ένα συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ που λάμβανε μέχρι τώρα.

Από την πρώτη Ιανουαρίου ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ενόψει καλοκαιριού. Εκτός αν απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ. Όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πωληθεί στο εξωτερικό προκειμένου να μη χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα σε λίγους μήνες. Όπως φαίνεται μια ομάδα του εξωτερικού χτύπησε ήδη την πόρτα της ΑΕΚ για τον έμπειρο στράικερ.

Πρόταση από την Ναντ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δέχτηκε πρόταση από Γαλλική ομάδα. Για την ακρίβεια η ομάδα που έκανε προσφορά στην Ένωση είναι η Ναντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή έφτασε τις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια οι “κιτρινόμαυροι” θα έλεγαν “ναι” μόνο για τα διπλάσια χρήματα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η Γαλλική ομάδα θα επανέλθει με νέα καλύτερη πρόταση.

Βέβαια όπως είπαμε και πριν αν η Γαλλική ομάδα και ο παίκτης το επιθυμούν μπορούν να υπογράψουν από τώρα προσύμφωνα ενόψει του καλοκαιριού. Την ίδια στιγμή τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά για την ΑΕΚ προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του. Με δεδομένο τον παραγκωνισμό του Λιβάγια τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα μείνει μόνο με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έπαιξε για την ΑΕΚ το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη σε περίπτωση που ο Ολιβέιρα αποχωρούσε από την ομάδα. Δεν αποκλείεται το όνομα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να επανέλθει στην επικαιρότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments