Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/01/21].

Κριός

Πίστεψε πως οι θεοί της αγάπης, θέλουν να σε βοηθήσουν. Μην το πάρεις όμως προσωπικά αν δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την ατζέντα που έχεις ορίσει για την ερωτική σου ζωή. Ένα ρομαντικό σχέδιο, μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια καθυστέρηση, αλλά μην αποκλείεις την πιθανότητα, πως κάτι πιο ευχάριστο θα συμβεί στην πορεία. Άφησε την ερωτική σου ζωή να είναι αυθόρμητη και γίνε πιο ευέλικτη στις προσδοκίες σου.

Ταύρος 

Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, θα σε δυσκολέψουν στο να βρεις χρόνο για να διασκεδάσεις. Δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι δυνατές οι συζητήσεις ή οι αλληλεπιδράσεις με τον εραστή σου. Αν ένα σχέδιο δεν μπορεί να εκδηλωθεί εδώ και τώρα, τότε εμπιστέψου πως βάζεις τα θεμέλια για κάτι ευχάριστο, που θα συμβεί πολύ σύντομα.

Δίδυμοι

Θα μπορούσε ένας διανοητικός δεσμός με τον εραστή σου, να σου φανεί ιδιαίτερα δελεαστικός τώρα. Ίσως οι στάσεις ή οι απόψεις του να σε βοηθήσουν να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη και απελευθερωμένη. Μπορείς να πιστέψεις επίσης, πως ενώ μαθαίνεις περισσότερα για τον αγαπημένο σου, κάνει κι εκείνος το ίδιο. Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να σχηματιστεί ή να ενισχυθεί η σχέση σας.

Καρκίνος

Μπορεί να είσαι περισσότερο σκεφτική και απόμακρη αυτό το διάστημα, παρά επικοινωνιακή και κοινωνική. Αυτό ίσως εξηγεί το γιατί προτιμάς τις σύντομες και γλυκές συζητήσεις με τον εραστή σου. Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, δίνοντας στον εαυτό σου τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα συναισθήματά του. Μπορεί να είναι μια στιγμή που η αναζωογόνηση του εαυτού σου είναι απαραίτητα και ωφέλιμη.

Λέων 

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, αυξήσει τους ρυθμούς στα ερωτικά σου. Οποιαδήποτε αυξημένη ορμή μπορεί να λειτουργήσει σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, αρκεί να είσαι σαφής και ξεκάθαρη μ’ αυτές. Θα διαπιστώσεις επίσης, πως αυτό που σου φαινόταν συναισθηματικά συντριπτικό στο παρελθόν είναι τελικά ένα αεράκι που πρέπει να το διαχειριστείς.

Παρθένος

Αν ένα δίλημμα στη σχέση σου έχει αποδειχθεί δύσκολο στην επίλυσή του, τότε θα μπορέσεις να διασαφηνίσεις τι ακριβώς συμβαίνει τώρα. Μπορεί επίσης να αισθανθείς πως η αιτία της σύγχυσης ή της αβεβαιότητας πηγάζει από την αλλαγή των ερωτικών σου αναγκών. Άφησε αυτές τις νέες αποκαλύψεις να συνεχίσουν να έρχονται, ακόμα κι αν απαιτούν προσπάθεια επεξεργασίας ή αντιμετώπισης. Επειδή είναι ανεκτίμητες!

Ζυγός 

Όσο λιγότερο εστιάζεις σε θέματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας αυτό το διάστημα, τόσο περισσότερο θα ωφεληθεί η σχέση σου. Προσπάθησε όσο μπορείς, για να βάλεις τα ερωτικά σου στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σου. Να είσαι σίγουρη, πως αυτή η εστίαση δεν θα μείνει απαρατήρητη ή δεν θα εκτιμηθεί από το ταίρι σου. Θα φέρει μάλιστα, ένα κύμα θετικότητας και αισιοδοξίας που χρειάζεται ο σύντροφός σου αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Ίσως γνωρίζεις τη δυναμική αυτής της περιόδου και θα σου φανεί πως είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα παρά άβολη. Μπορεί να είναι ασυνήθιστος ο τρόπος που λειτουργείς αυτό το διάστημα απέναντι στο σύντροφό σου. Αλλά ακολούθησε το ρεύμα και δες τι θετικό υπάρχει ακόμη για εσένα.

Τοξότης 

Οι ρομαντικές περιστάσεις τώρα, μπορεί να απαιτούν περισσότερα επίπεδα προσοχής και προσπάθειας. Αν όμως αισθάνεσαι πως πλησιάζεις πολύ σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε φρόντισε να κόψεις ταχύτητα και να χαλαρώσεις. Βάλε κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και σ’ αυτό. Για να εκμεταλλευτείς παραγωγικά την ενέργεια που κυριαρχεί, θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσεις να την καταλαγιάσεις. Η επιστροφή σε ό, τι παραμένει άλυτο θα είναι πολύ πιο χρήσιμη μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σου να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία στο δεσμό σου, καθιστά σαφές πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεις αυτά τα θέματα. Μπορεί όμως να είναι απαραίτητο να κάνεις ένα διάλειμμα ή να φρενάρεις ό,τι έχει αυξηθεί πρόσφατα. Εστίασε στη μείωση της έντονης ενέργειας που επικρατεί. Για να διαχειριστείς σωστά τα ερωτικά σου, ίσως χρειαστεί να το κάνεις μαζί με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και επικεντρώσου ιδιαίτερα, σε ό,τι ή όποιον, κάνει την καρδιά σου να χτυπά γρηγορότερα. Όσο περισσότερο καταφέρεις να συνδυάσεις αυτά τα δύο, τόσο το καλύτερο. Αν υπάρχει ένα χόμπι που απολαμβάνεις μόνη σου, τότε καλό είναι να το παρουσιάσεις και στον αγαπημένο σου. Προσφέρεται ένα νέο επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα σας τώρα. Ας γίνει ο καταλύτης, για κάτι ιδιαίτερο ή μόνιμο.

Ιχθύες

Τυχόν λάμψεις διορατικότητας που εμφανίζονται τώρα, περιέχουν πολύτιμη έμπνευση. Αυτή μπορεί να σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις πού βρίσκεσαι ερωτικά τώρα και πού θέλεις να είσαι στο μέλλον. Ακόμα κι αν δεν είχες κάνει παρόμοιες σκέψεις στο παρελθόν, τώρα υπάρχουν εμπνευσμένα οράματα που μπορείς να τα αγκαλιάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments