Ελλάδα

Κώστας Σπυρόπουλος: Νέα καταγγελία για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Κώστας Σπυρόπουλος: Νέα καταγγελία για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη
Κώστας Σπυρόπουλος: Η Χριστίνα Σαμπανίκου έκανε την αποκάλυψη κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση για το σοβαρό αυτό θέμα.

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Κώστα Σπυρόπουλο. Μετά την καταγγελία από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά που λένε ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη», τώρα και η Χριστίνα Σαμπανίκου τον κατηγορεί για μια αντίστοιχη «δυσάρεστη εμπειρία», όπως λέει.

Η ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός σχολίασε στην ανάρτηση της Τζένης Μπότση: «Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μόνη μου». Η Τζένη Μπότση της απάντησε: «Πέρασες κι εσύ τα ίδια!! Σε ευχαριστώ που το λες!! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!!».

Τότε, η Χριστίνα Σαμπανίκου ανέφερε: «Ναι περιμένω, τρέμοντας από τα νεύρα. Τόσες ημέρες περνάει από το μυαλό μου να το γράψω αλλά με σταματούσε το γεγονός πως ήμουν μόνη στην οντισιόν χωρίς μάρτυρα».

Δείτε τις αναρτήσεις

Ποια είναι η Χριστίνα Σαμπανίκου

Η Χριστίνα Σαμπανίκου είναι ηθοποιός και συγγραφέας. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Σκάσε ή Η χαμένη παντόφλα του Μανώλη Καρέλη (2016), Ανδρόγυνο (2019), Γύρισε πίσω (2016), Στρατηγικές επιβίωσης (2016). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τράπεζα (2002).

Τι είχαν καταγγείλει οι «3»

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν».

Για την ώρα ο ίδιος ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν έχει τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Δείτε την ανάρτηση στο προφίλ της Τζένης Μπότση που έχει χιλιάδες like και σχόλια συμπαράστασης

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Είναι φανερό ότι όσο περισσότερες γυναίκες βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν, τόσο περισσότερα θα είναι τα περιστατικά που θα καταγγέλλονται. Η Σοφία Μπεκατώρου στον αθλητισμό και η Ζέτα Δούκα στον χώρο του θεάματος έκαναν την αρχή με αποτέλεσμα η Ελλάδα να ζει ένα δικό της κίνημα #MeToo.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments