Lifestyle

Κώστας Σπυρόπουλος: Καταγγελία από Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά

Κώστας Σπυρόπουλος: Καταγγελία από Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά
Κώστας Σπυρόπουλος: Άλλος ένας άνθρωπος από τον χώρο του θεάματος κατηγορείται από τις συναδέλφους του ότι τις παρενόχλησε.

Τον τελευταίο καιρό τα στόματα ανδρών και γυναικών έχουν ανοίξει. Μετά την αρχή που έγινε με τη Σοφία Μπεκατώρου, ακολούθησε η Ζέτα Δούκα που μίλησε για τον άσχημο τρόπο που της φέρθηκε ο Γιώργος Κιμούλης. Την γνωστή ηθοποιό στήριξαν και άλλες γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι έχουν ανάλογες εμπειρίες από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Αυτή τη φορά έρχεται άλλη μια καταγγελία από τον χώρο του θεάματος.

Συγκεκριμένα τρεις γυναίκες ένωσαν τις φωνές τους για να καταγγείλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο. Πρόκειται για τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά. Με κοινή ανακοίνωση τους στα Social Media αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης τις παρενόχλησε. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη».

Αναλυτικά όσα έγραψαν:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν». Για την ώρα ο ίδιος ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν έχει τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments