Lifestyle

Survivor spoiler 30 1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ο τραυματισμός σοκ και οι νέοι παίκτες

Survivor spoiler 30 1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ο τραυματισμός σοκ και οι νέοι παίκτες
Survivor spoiler 30 1: Αυτή την Κυριακή οι ανατροπές δεν σταματούν καθώς δύο νέοι παίκτες αναμένεται να εισβάλλουν στο παιχνίδι αλλάζοντας τις ισορροπίες στις ομάδες. Ένας δύσκολος στίβος μάχης θα δοκιμάσει για μία ακόμα φορά τα όρια των Μπλε και των Κόκκινων. 

Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή με ένα νέο επεισόδιο και πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το trailer. Όπως θα δείτε οι μάχη για το έπαθλο θα είναι μεγάλη και τόσο οι η Κόκκινη όσο και η Μπλε ομάδα θα κάνουν τα πάντα για το πολυπόθητο έπαθλο.

Μπορεί μέχρι στιγμής να βλέπουμε μόνο την Κόκκινη ομάδα να έχει τριβές, και την Μπλε να ισχυρίζεται πως είναι δεμένη, με την Ελευθερία Ελευθερίου να φωνάζει στο συμβούλιο πως πρόκειται για Ομάδα ωστόσο αυτή την Κυριακή όλα αλλάζουν στην παραλία τους.

Η Μαριπόζα δείχνει να είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και μάλιστα μιλώντας στην κάμερα αποκαλύπτει πως αισθάνεται πολύ μόνη της ενώ τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρήσει πως υπάρχουν διαχωρισμοί στην ομάδα. Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει η Μαριαλένα, η οποία εξηγεί πως η Μαριπόζα είναι μεγάλη κοπέλα και δεν μπορεί κανείς να την πιάσει από το χέρι και να την βάλει στην παρέα του.

Δύο νέες αφίξεις στο νησί

Όλα αλλάζουν στο αγώνισμα επάθλου καθώς ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους δύο νέου παίκτες, οι οποίοι όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ταβλαδάκης. και οι δύο ομάδες θα βγουν ενισχυμένες με την προσθήκη δύο νέων παικτών.  Τι θα δούμε όμως τη νέα εβδομάδα; Η κόκκινη ομάδα, ίσως έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες για μια ή και παραπάνω νίκες. Και ξεκινάμε την Κυριακή με έπαθλο φαγητού που το έχουν τεράστια ανάγκη οι κόκκινοι.

Έτοιμοι να πάρουν μια μεγάλη νίκη οι «Κόκκινοι»

Αν και η ομάδα των Κόκκινων έχασε μία ακόμα παίκτρια, την Ασημίνα Ιγγλέζου και  θεωρητικά ίσως τους στοιχήσει, την Κυριακή ίσως οι προσπάθειές για τη νίκη θα ενισχύσει και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα μπει στην ομάδα κάνοντάς τους να πλησιάζουν περισσότερο στο έπαθλο.

Στο γνωστό αγώνισμα που έχουμε δει και στα προηγούμενα survivor με τον παίκτη να κρέμεται από τους ιμάντες την ώρα που τον κατευθύνουν οι συμπαίκτες τους ώστε να βρει τον στόχο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου βλέπουμε μεγάλη ένταση και πάθος από τις δυο ομάδες. Η κόκκινη ομάδα λοιπόν θα τα δώσει όλα για τη νίκη, το πιο πιθανό είναι όμως οι μπλε να καταφέρουν να απολαύσουν το έπαθλο. Ωστόσο δεν πρόκειται για διαρροή αλλά για δική μας εκτίμηση βάσει τους αγωνίσματος και της αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων. Πάντως πληροφορίες που μας φτάνουν αναφέρουν ότι η παντοδυναμία των «μπλε» στο Survivor 2021 φτάνει στο τέλος της.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός της Σοφίας

Ο μηχανικός αυτοκινήτων είναι μεταξύ των παικτών από τους πρώην Μαχητές, που έχουν συγκεντρώσει αρκετά σχόλια, είτε θετικά είτε αρνητικά από το κοινό, ευρισκόμενη για αρκετούς λόγους στο επίκεντρο της προσοχής. Η ίδια πλέον ανήκει στους «Κόκκινους», ενώ όλο αυτό το διάστημα παραμένει ως μία εκ των πιο αποτελεσματικών παικτριών στα αγωνίσματα.

Η Σοφία όπως φαίνεται από το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (31/1), παθαίνει τράβηγμα στη διάρκεια του αγωνίσματος και τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να μεταβεί με το φορείο, προκειμένου να βρεθεί στο νοσοκομείο. Κανείς δε γνωρίζει ακόμη το ποια είναι η κατάστασή της και αν αυτή θα της επιτρέψει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Όλα θα φανούν από το ποιο είναι το εύρος της ζημιάς, αν και προς το παρόν οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι δεν φαίνεται τέτοια, που να θεωρείται πως θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments