Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Καλυμμένος ο Μαρτίνς με τους εξτρέμ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Καλυμμένος ο Μαρτίνς με τους εξτρέμ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Με τρία ονόματα ενίσχυσε το ρόστερ του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής του Ολυμπιακού, φαίνεται να είναι ικανοποιημένος και καλυμμένος από τις μεταγραφές που έγιναν την τρέχουσα χειμερινή περίοδο στο λιμάνι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ΦΩΣ, «θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να δούμε κι άλλον παίκτη να προσγειώνεται σήμερα – αύριο στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό και ειδικά στα τελειώματα μεταγραφικής περιόδου μα ο Μαρτίνς δείχνει να είναι καλυμμένος με τους εξτρέμ».

Αυτό που φάνηκε είναι ότι με τον δεξιό μπακ είχε τις ενστάσεις του μετά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κάτω από άκρα μυστικότητα και με διαπραγματεύσεις που κράτησαν λιγότερο από μια ώρα να φέρει τον Λαλά στο λιμάνι.

Πόσες και ποιες μεταγραφές έχει κάνει τον χειμώνα του 2021;

Κενί Λαλά

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών + 1 με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Κένι Λαλά την Κυριακή (31 Ιανουαρίου). Ο 29χρονος δεξιός μπακ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους. Ο Γάλλος αμυντικός έγινε η τρίτη χειμερινή μεταγραφή των «ερυθρόλευκων». Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο διεθνής άσος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Ο Παπασταθόπουλος το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια στη Γένοβα, μετακόμισε στο Μιλάνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους ροσονέρι.

Επόμενος σταθμός ήταν η Γερμανία και συγκεκριμένα η Βρέμη. Οι εμφανίσεις του με τη Βέρντερ, “ανάγκασαν” την Μπορούσια Ντόρτμουντ να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 10 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ ήταν οι τρεις τίτλοι που κατέκτησε στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της BVB.

Τον Ιούλιο του 2018 έγινε κάτοικος Λονδίνου και την πρώτη του χρονιά έφτασε με την Άρσεναλ μέχρι τον τελικό του Europa League, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε με τους κανονιέρηδες το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Καλαματιανός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την Ανδρών το Φεβρουάριο του 2008. Ο Παπασταθόπουλος έχει φτάσει τις 90 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ αποτέλεσε μέλος της αποστολής για το Euro 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014».

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments