Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/01/21].

Κριός

Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την εστίασή σου από την αστάθεια που επικρατεί τώρα στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Θα σου φανεί εξαιρετική ιδέα, η δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος στο δεσμό σου τώρα. Προσπάθησε λοιπόν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να ενθαρρύνεις μεγαλύτερη σύνδεση και οικειότητα με τον εραστή σου.

Ταύρος 

Η περιέργειά σου θα αυξηθεί… κάτι που θα σε ωθήσει να συμμετάσχεις σε μια εκπληκτικά ουσιαστική και διερευνητική συζήτηση με τον εραστή σου. Αν ξεκινήσει μια πολύ σημαντική συζήτηση ή ανταλλαγή ανάμεσά σας, εξάλειψε όλα τα εμπόδια και τις αναστολές, για να επιτρέψεις την ομαλή ροή της συζήτησης. Θα εκπλαγείς με όσα έρθουν στο φως.

Δίδυμοι

Θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις, πως υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη σχέση σου από όσα νόμιζες. Αυτό μπορεί να σε κάνει να επανασυνδεθείς με τον παθιασμένο σκοπό σου και να μπορέσεις να υιοθετήσεις μια πιο πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση για τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου. Μπορεί οι δεσμεύσεις ή οι υποσχέσεις που έδωσες στο παρελθόν να έγιναν με αβεβαιότητα αλλά όχι τώρα πια.

Καρκίνος

Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και κατέβαλλε μεγαλύτερη προσπάθεια για να κοιτάξεις το μέλλον σου. Έχεις μπόλικη αισιοδοξία που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ευγνωμοσύνη για τα συμπονετικά σου χαρακτηριστικά. Να είσαι σίγουρη πως το ταξίδι προς τη μελλοντική σου ζωή, θα είναι πολύ πιο ελκυστικό από αυτό που αφήνεις πίσω σου.

Λέων 

Αν η σκέψη για το μέλλον της σχέσης σου είναι προτεραιότητα, τότε προσπάθησε να καθορίσεις μικρούς και χρήσιμους στόχους. Τώρα πολλά πράγματα γύρω σου είναι επιρρεπή στις αλλαγές και οι στόχοι που πίστευες πως ήταν απίθανο να πραγματοποιηθούν, θα ανακαλύψεις πως είναι σκαλοπάτια για κάτι μεγαλύτερο. Χαράζεις τη συναισθηματική ζωή που θέλεις και αξίζεις αλλά τα αργά βήματα θα σε φτάσουν με σιγουριά εκεί.

Παρθένος

Θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική σήμερα λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο διαισθητική. Αν αισθάνεσαι πως τα όρια του δεσμού σου επεκτείνονται, τότε θεώρησέ το σαν υπόδειξη για να τολμήσεις να κάνεις μεγαλύτερα όνειρα και σκέψεις. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να σημειώσεις την πρόοδο που επιθυμείς. Προχώρησε με αυτοπεποίθηση προς την κατεύθυνση που φαίνεται πως είναι σωστή.

Ζυγός 

Έχεις σοφία που βασίζεται στις εμπειρίες σου, για να μπορέσεις να ενισχύσεις τα θεμέλια όσων πρόκειται να συμβούν στην ερωτική σου ζωή. Θέματα που δεν ήθελες να αλλάξουν εξαιτίας του φόβου σου, τώρα θα καταφέρεις να τα προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και δε θα αφήσεις καμιά αμφιβολία στο σύντροφό σου, για αυτά που θέλεις να συμβούν. Είσαι βαθιά αφοσιωμένη στο να βιώσεις την ερωτική χαρά στη σχέση σου. Όσο πιο τολμηρή είσαι, τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί.

Σκορπιός

Θα αντιμετωπίσεις μια ασυνήθιστη, ασταθή και ενδεχομένως ανεπιθύμητα έντονη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Αν ο αγαπημένος σου φαίνεται πως έχει χάσει το μυαλό του, εσύ μπορείς να είσαι αυτή που με την παρουσία σου θα μπορέσεις να τον ηρεμήσεις. Αν όμως μια ξαφνική εξέλιξη σε κάνει να χτυπάς τις γροθιές σου στον αέρα με χαρά ή σε μπερδεύει, αφιέρωσε χρόνο για να επεξεργαστείς σωστά ό, τι συμβαίνει.

Τοξότης 

Ο προβληματισμός σχετικά με τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να αποκαλύψει πόσο μακριά έχεις φτάσει . Όμως με το φεγγάρι να επηρεάζει τη δημόσια εικόνα σου, η άποψη του εραστή σου, μπορεί να είναι πιο σημαντική. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να βοηθήσεις το ταίρι σου, να λάμψει στα μάτια των άλλων. Ίσως όμως να μην περίμενες, τίποτα λιγότερο από το αντικείμενο του πόθου σου.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τους στόχους και τους μακρινούς ορίζοντες, θα αισθανθείς εμπνευσμένη με περισσότερους τρόπους από έναν. Ανεξάρτητα από το πώς είναι τώρα η συναισθηματική σου κατάσταση, θα εστιάσεις σε ένα ειδικό μελλοντικό βραβείο. Μπορεί να είναι μια εποχή, που πιστεύεις πως είναι καλύτερα να σπρώξεις ένα συγκεκριμένο ρομαντικό σχέδιο, παρά να το αφήσεις να ξεθωριάσει.

Υδροχόος

Υπάρχουν πιθανώς πολλοί τρόποι που θα σε κάνουν να δείξεις τη γενναιοδωρία σου στα αισθηματικά σου. Αν νιώθεις πως τα συναισθήματά σου ενισχύονται, τότε θα ήταν συνετό να τα αποδεχτείς. Η πιο εκτεταμένη γενναιοδωρία που μπορείς να προσφέρεις είναι να δείξεις όλα τα αισθήματά σου με ειλικρίνεια. Μην υποτιμάς τη χαρά που θα δώσεις στον αγαπημένο σου, κάνοντάς το.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ίσως σκεφτείς το πρόσφατο παρελθόν και καταλάβεις τι χρειάζεται, για να βάλεις ισχυρότερες βάσεις στην ερωτική σου ζωή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που προσφέρονται τώρα επειδή με κάποιο τρόπο τα πράγματα αυξάνονται. Για αυτό μπορείς να τις αξιοποιήσεις τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments