Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία»

Ο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» εδώ και λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαγνωστεί τι προκάλεσε το σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο που τον ανάγκασε να διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει και το protothema.gr, το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, απόρροια σύμφωνα με πληροφορίες, μιας πολύ έντονης μέρας με αμέτρητα τηλεφωνήματα. Σχεδόν όλα αφορούσαν τηνφερόμενη εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, για την οποία μάλιστα απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ.

Με αυτό ζητούσε να μην γίνεται αναφορά του ονόματός του από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, όμως η συνεχόμενη φημολογία και τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για το άτομό του, του προκάλεσαν τέραστιο άγχος και ένταση. Κάτι που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο σήμερα το απόγευμα και την μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου αναμένεται να διανυκτερεύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments