Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού δεν κρίνεται σοβαρή ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. Ο ηθοποιός ένιωσε έντονη ζαλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» με λιποθυμικό επεισόδιο.

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού δεν κρίνεται σοβαρή ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να υποβληθεί σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο. Σημειώνεται πως το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη μπροστά στα μάτια της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου. Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, απόρροια σύμφωνα με πληροφορίες, μιας πολύ έντονης μέρας με αμέτρητα τηλεφωνήματα. Σχεδόν όλα αφορούσαν τηνφερόμενη εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, για την οποία μάλιστα απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ.

Με αυτό ζητούσε να μην γίνεται αναφορά του ονόματός του από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, όμως η συνεχόμενη φημολογία και τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για το άτομό του, του προκάλεσαν τέραστιο άγχος και ένταση. Κάτι που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο σήμερα το απόγευμα και την μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου αναμένεται να διανυκτερεύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments