Θέσεις Εργασίας

ΕΛ.ΣΤΑΤ. προσλήψεις: 1.040 νέες θέσεις εργασίας – Όλες οι λεπτομέρειες

ΕΛ.ΣΤΑΤ. προσλήψεις: 1.040 νέες θέσεις εργασίας – Όλες οι λεπτομέρειες
ΕΛ.ΣΤΑΤ. προσλήψεις: Με 1.040 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Ελληνική Στατιστικά Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Με 1.040 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Ελληνική Στατιστικά Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Οι προσληφθέντες θα εργαστούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στους οποίους η ΕΛΣΤΑΤ μπορεί να αναθέσει έργο με μίσθωση.

Το έργο που θα ανατεθεί στους Ιδιώτες Συνεργάτες περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή και συμπλήρωση στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

Επειδή για τη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων απαιτούνται πολλαπλές μετακινήσεις των ΙΣ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς και προσωπικές συνεντεύξεις με τους υπευθύνους αυτών, οι ΙΣ πρέπει να είναι υγιείς και να έχουν καλή φυσική κατάσταση και γνώση της ελληνικής γλώσσας, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες των ερευνών.

Στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 67 ετών, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. Ειδικά οι Ιδιώτες Συνεργάτες που θα απασχοληθούν στη συλλογή των στοιχείων της Ετήσιας Γεωργικής Έρευνας θα είναι πτυχιούχοι γεωπόνοι (γεωτεχνικοί), ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-67 ετών, με γνώση Η/Υ.

Η ειδικότητα των ανωτέρω είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών). Το έργο των ΙΣ εκτελείται εκτός της έδρας της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και των εδρών των Περιφερειακών Υπηρεσιών Στατιστικής (ΠΥΣ), χωρίς συγκεκριμένο ωράριο εργασίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δείγματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων από όλη την ελληνική επικράτεια, τα οποία επιλέγονται από τη Δ/νση Μεθοδολογίας, Διαχείρισης Ποιότητας και Διεθνών Σχέσεων της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Το έργο που θα έχει διάρκεια έως 31 Αυγούστου 2021 και ο ακριβής χρόνος απασχόλησής τους θα καθορίζεται στις συμβάσεις ανάθεσης μίσθωσης έργου που θα υπογράψουν με την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Το συνολικό ποσό της κατ’ αποκοπήν αμοιβής των 1040 Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) προκύπτει από τον αριθμό των πλήρως και ορθώς συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που θα παραδώσουν για τις έρευνες που θα τους ανατεθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments