Αθλητισμός

Κάναντι Ατρόμητος: Τέλος από την ελληνική ομάδα

Κάναντι Ατρόμητος: Τέλος από την ελληνική ομάδα
Κάναντι Ατρόμητος: Η δεύτερη θητεία του στην ελληνική ομάδα τερματίστηκε πρόωρα.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι, ο Αυστριακός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ο οποίος στις 29 Ιουλίου του 2020, είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Η δεύτερη θητεία του Κάναντι στον Ατρόμητο λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως τερματίστηκε πρόωρα και άδοξα μετά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και την αποτυχημένη προσπάθεια του Αυστριακού να αναστρέψει το κλίμα και την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναφέρεται, είναι θέμα ωρών να ανακοινώσει ο Ατρόμητος τη λύση της συνεργασίας με τον Νταμίρ Κάναντι. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου απογοητεύτηκε μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καθώς η ομάδα έχει μείνει μακριά από τον στόχο της εξάδας στη Super League, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε.

Στον Αυστριακό προπονητή καταλογίζουν λάθος επιλογές στο αρχικό σχήμα απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να μην έχει ισορροπία η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία της λοιπόν, με τον Νταμίρ Κάναντι και αφού πρώτα ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών, θα προχωρήσει στην αναζήτηση του διαδόχου του.

Πάντως, μερικές πληροφορίες αναφέρουν πως η εν λόγω απόφαση είχε παρθεί ουσιαστικά από το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου, με τη διοίκηση του Ατρομήτου να επιλέγει να μην δώσει άλλη πίστωση χρόνου στον 51χρονο προπονητή. Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη διάδοχη κατάσταση, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Όσο για το πού άνηκε πιο πριν ο Νταμίρ Κάναντι, να αναφέρουμε πως τη σεζόν 2016 με 2017 ήταν ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης ενώ την πρώτη ημέρα του Ιουλίου του 2017, προσλήφθηκε από τον Ατρόμητο, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Έπειτα από δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου 2019, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη γερμανική ΦΚ Νυρεμβέργη αλλά εν τέλει στις 29 Ιουλίου του 2020, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την προηγούμενη ομάδα του, τον Ατρόμητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments