Τεχνολογία

Apple: Προβλήματα με την πρόσβαση στο iCloud για τους χρήστες

Apple: Προβλήματα με την πρόσβαση στο iCloud για τους χρήστες
Apple: Η εταιρεία επανέφερε τις υπηρεσίες σε πλήρη λειτουργία μερικές ώρες μετά.

Πρόβλημα πρόσβασης στις iCloud υπηρεσίες της Apple είχαν οι χρήστες σε όλον τον κόσμο, αφού πριν μερικές ώρες αρκετές από αυτές, καθώς και το Find My και Photos, σταμάτησαν να λειτουργούν. Συγκεκριμένα, το System Status site της Apple κατέγραψε 10 μη προσβάσιμες υπηρεσίες.

Όπως φαίνεται και παρακάτω:

Η Apple επανέφερε τις υπηρεσίες σε πλήρη λειτουργία μερικές ώρες μετά, χωρίς να διευκρινίσει όμως το λόγο της διακοπής λειτουργίας ή πόσοι χρήστες επηρεάστηκαν. Σημειώνεται πως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κάποιοι χρήστες δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στο App Store και στο Apple Music, θέμα το οποίο επίσης διορθώθηκε από την Apple.

Απαιτήσεις συστήματος:

Η δημιουργία λογαριασμού iCloud απαιτεί είτε μια συσκευή iOS που εκτελεί iOS 5 ή νεότερη έκδοση είτε ένα Mac που εκτελεί OS X Lion v10.7.5 ή νεότερη έκδοση, καθώς και μια σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα συμβατό πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Επίσης, ορισμένα χαρακτηριστικά έχουν τις δικές τους ελάχιστες απαιτήσεις για τις εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων. Για παράδειγμα, η χρήση του iCloud Photo Sharing απαιτεί OS X Mavericks v10.9 ή νεότερη έκδοση σε Mac.

Οι συσκευές που εκτελούν παλαιότερες εκδόσεις macOS (πριν από το Mavericks) ή iOS (κάτω από 7) ενδέχεται να μην μπορούν να συνδεθούν στο iCloud μετά την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης iCloud: η μόνη λύση για αυτό το ζήτημα είναι η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, που δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις του νεώτερου λειτουργικού συστήματος.

Ο συγχρονισμός με έναν υπολογιστή απαιτεί Windows 7 ή νεότερη έκδοση και χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου iCloud και προαιρετικά το Outlook 2007 ή νεότερη έκδοση ή τις ενσωματωμένες εφαρμογές Windows Mail και Ημερολόγιο για συγχρονισμό Ημερολογίου, Επαφών και Υπενθυμίσεων. Οι χρήστες πρέπει να είναι κύριοι μιας συσκευής Apple για να ρυθμίσουν το iCloud για Windows.

Ο συγχρονισμός των σελιδοδεικτών απαιτεί Safari 5.1.1 ή νεότερη έκδοση σε macOS και Internet Explorer 9, Firefox 22 ή Google Chrome 28 ή νεότερη έκδοση στα Windows. Οι χρήστες του λογαριασμού MobileMe μπορούν να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους σε έναν λογαριασμό iCloud διατηρώντας τα ίδια στοιχεία του λογαριασμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments