Video

House of Fame: Mε παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και κριτές έκπληξη

House of Fame: Mε παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και κριτές έκπληξη
House of Fame: Έρχεται στον ΣΚΑΪ το απόλυτο talent show, με μία άπαιχτη κριτική επιτροπή και με παρουσιάστρια φωτιά!

Με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα θα κάνει πρεμιέρα η μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ με τίτλο «House of Fame – La Academia» και η κριτική επιτροπή αποτελείται από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας βιομηχανίας. Ο ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα (15/02) και καθημερινά, στις 18:00, αποκτά τη δική του μουσική ακαδημία καθώς το «House of Fame – La Academia» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τι είναι το «House of Fame – La Academia»

Διόλου άγνωστο δεν είναι το κόνσεπτ του «House of Fame – La Academia» καθώς μοιάζει πολύ με εκείνο του «Star Academy» το οποίο μάθαμε, το 2002, ως «Fame Story» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, και στο «House of Fame – La Academia», οι διαγωνιζόμενοι που θα επιλεγούν από την παραγωγή, θα κλειστούν σε μια εγκάτασταση, η οποία λέγεται πως θα είναι εκείνη στην οποία γυρίστηκε το «Big Brother» του ΣΚΑΪ και θα ανακαινιστεί πλήρως, και θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, κινησιολογίας και ενδυματολογίας.

Η εβδομαδιαία προσπάθειά τους θα κορυφώνεται στα live, κάθε Παρασκευή, στις 21:00, τα οποία θα παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα, και ο παίκτης που δεν θα συγκεντρώνει την προτίμηση του κοινού, θα αποχωρεί. Υπενθυμίζεται ότι το format του «House of Fame – La Academia» δεν πρέπει να συγχέεται με εκείνο του «Fame Story» καθώς τα δικαιώματα του πρώτου ανήκουν σε μεξικανική εταιρεία παραγωγής.

Η κριτική επιτροπή και οι καθηγητές του «House of Fame – La Academia»

Σύμφωνα με το τρέιλερ που προβλήθηκε, την Τετάρτη (03/02), η κριτική επιτροπή του σόου αποτελείται από τον Γιάννη Πλούταρχο, από τον Φοίβο, από την Καίτη Γαρμπή και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο. Όσον αφορά στους καθηγητές της μουσικής ακαδημίας, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» (MEGA) τη Δευτέρα (01/02), αυτοί θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής της Ακαδημίας), η Πέννυ Μπαλτατζή (φωνητική), η Σέιλι Τζένινγκς (χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (styling).

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments