Ελλάδα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω υποστεί bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόμουν»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω υποστεί bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόμουν»
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σκληρή ανάρτησή της στα social media και όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με αφορμή τις καταγγελίες των ηθοποιών μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε το bullying που δέχτηκε από στέλεχος του ALPHA.

«Όταν γίνεται κάτι ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Όταν γίνεται όμως, δημόσια, όπως έχω εγώ υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση. Έχω υποστεί bullying στον Alpha. Επί χρόνια σε καθημερινή πρωινή εκπομπή, δημοσιογράφος που είναι στη θέση του ακόμη, μου έκανε δημόσια bullying. Ποτέ δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα. Γινόταν ένα παιχνίδι εις βάρος μου που το δεχόμουν στωικά.

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Όταν γίνεται συνεχόμενα, καταλαβαίνεις ότι η πρόθεση ήταν να καταστραφεί η καριέρα μου. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνος να συνεχίσει να έχει εκπομπή και εγώ σταμάτησα να υπάρχω σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν διαφόρων ειδών κακοποιήσεις. Υπάρχει η ψυχική κακοποίηση με τη γενετήσια ορμή, ψυχική κακοποίηση γιατί κάποιος έχει ξεπεράσει τα ψυχικά του όρια. Υπάρχει το δημόσιο bullying, γιατί μπορεί κάποιος να κάνει έντιμα τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια και να μην υπάρχει ηθική δικαιοσύνη. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός και όλα να τα αντιμετωπίζεις με ηρεμία και να τα βλέπεις σαν διδαχή και εφαλτήρια για να προχωρήσεις. Αν δεν είχα κάνει αυτογνωσία όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά με στωικότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments