Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [05/02/21]

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, είναι πιθανό να ξυπνήσετε κάπως δύσθυμοι… Επειδή σας επηρεάζει η Σελήνη στον Σκορπιό, μην βιαστείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Και αντί να ανοίξετε αμέσως το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, δώστε λίγο χρόνο στις σκέψεις που σας απασχολούν. Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει προς το απόγευμα , που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη. Θα απαλλαγείτε από την κακοδιαθεσία και θα είστε πρόθυμοι να επεκταθείτε προς κάθε κατεύθυνση, επαγγελματικά και επαγγελματικά. Το κλειδί είναι να προχωράτε, ακόμα κι αν βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μπορείτε να χειριστείτε την πυρά που διέπει τις σχέσεις σας; Αν και είστε έτοιμοι για μια δέσμευση, σας πιάνει μια αναποφασιστικότητα… Ίσως σκέφτεστε μήπως παγιδευτείτε σε κάτι, μιας και είστε άτομα της συνήθειας. Αλλά το ερώτημα πρέπει να είναι, τι προσβλέπετε να κερδίσετε από την εν λόγω σύμπραξη. Αφήστε περιθώρια για συμβιβασμούς, καθώς το σκεπτικό σας θα αλλάξει αργότερα και θα καταλήξετε. Ακόμα κι αν δεν κλείσετε τη συμφωνία, θα την έχετε σκεφτεί διεξοδικά!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε! Αν νιώθετε πίεση, παραμερίστε τον εγωισμό και ζητήστε στήριξη. Είναι καλύτερη στρατηγική, απ’ το να θυσιάζετε την ηρεμία σας για να επικρατήσετε. Μπορεί η εκπαίδευση συνεργατών να απαιτήσει επιπλέον χρόνο για την πρόοδο των εγχειρημάτων σας. Αλλά τελικά θα αποκτήσετε την ελευθερία να ασχοληθείτε και με πιο σοβαρά θέματα. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στον Τοξότη και ενεργοποιεί τη συνεργατική ζώνη σας. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια καίρια συνέργεια με διάρκεια, για οικονομικές ή/και ερωτικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ξυπνάτε με τη δημιουργικότητά σας στα ύψη! Με τη Σελήνη στον παθιασμένο 5ο Οίκο σας, παραμερίστε την υπερβολική σκέψη αρχικά… Γιατί αργότερα θα περάσει στην πρακτική ζώνη σας και θα κάνετε κάθε ρεαλιστικό έλεγχο. Αν χρειάζεστε συμμάχους για τις ιδέες σας, βάλτε το όραμά σας σε ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο. Να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα: Μην αναπτύσσετε ταχύτητα, πριν ερευνήσετε ενδελεχώς όλες τις πτυχές. Ο στόχος είναι να υλοποιήσετε τα όνειρά σας σε στιβαρά θεμέλια – και χωρίς απερίσκεπτες δαπάνες.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αναζητήστε τη ρίζα της βαριάς διάθεσής σας! Συντονιστείτε με το συναίσθημά σας: Αν ένα άτομο ή ένα θέμα δεν σας χαροποιεί, πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις. Μην προσπαθείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο… Αργότερα που η Σελήνη περνά στον Τοξότη, θα φωταγωγήσει τον εκφραστικό 5ο Οίκο σας. Η οπτική σας θα γίνει πιο αίσια και πρακτική, τουλάχιστον θα δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Βάλτε στόχο να το γεμίζετε με δημιουργικές ιδέες και λύσεις!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πείτε ή αναρτήστε καθετί σημαντικό στην αρχή της ημέρας! Το ευνοεί η Σελήνη στον Σκορπιό και τον επικοινωνιακό τομέα σας. Αλλά μην μοιραστείτε ασύνταχτα κάθε έμπνευσή σας: Σκεφτείτε τη διεξοδικά πριν περάσετε στο διάλογο, ώστε να διαλέξετε τις λέξεις σας με ακρίβεια. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα είστε πιο εσωστρεφείς. Προτιμήστε να καταγράψετε τις πολλές φιλοσοφικές σκέψεις σας, είτε να τις μοιραστείτε με έναν έμπιστο φίλο που θα σας συμβουλεύσει!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις! Διερευνήστε κάθε πλευρά των θεμάτων σας πριν καταλήξετε… Γιατί αν αργότερα εντοπίσετε περισσότερα στοιχεία, θα μετανιώσετε με την επιλογή σας. Μείνετε αντικειμενικοί και ακούστε το ένστικτό σας, ειδικά αν κάτι δεν σας πείθει ή δεν ανταποκρίνεται στις αρχές σας. Με τη Σελήνη στον επικοινωνιακό και ερευνητικό 3ο Οίκο σας το απόγευμα, θα είστε έτοιμοι να μεταδώσετε τις σκέψεις σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, απολαύστε τον δημιουργικό καλλιτέχνη μέσα σας! Τον προάγει η Σελήνη, που διαμένει στο ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι. Αξιοποιήστε αυτό το χρόνο για να εμπνευστείτε. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα γίνετε πιο πρακτικοί. Θα ετοιμάσετε τους στόχους σας για το σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα, με άρτιο σχεδιασμό. Μόνο να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ακολουθήστε την χαλαρή ροή των πραγμάτων! Η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της ηρεμίας μέχρι το μεσημέρι: Αυτή σας καλεί να αναμασάτε το παρελθόν, να αποδεχθείτε όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στα δικά σας εδάφη για δυόμιση μέρες, θα ανακτήσετε την ενέργειά σας. Θα επιστρέψετε στην αισιόδοξη οπτική σας και θα την στρέψετε σε νέες κατευθύνσεις. Καιρός να ασχοληθείτε με εκείνο το εγχείρημα που σας παθιάζει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάντε μια επιθεώρηση στις ομάδες σας! Με τη Σελήνη στη συνεργατική ζώνη σας μέχρι το μεσημέρι, διασφαλίστε ότι όλα και όλα κυλούν βάσει των προσδοκιών σας. Έτσι θα ηρεμήσει η σκέψη σας, με τη βοήθεια και της μετάβασης του φεγγαριού στον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης. Με την ταχύτητά σας μειωμένη, αρχίστε να προγραμματίζετε ένα σαββατοκύριακο ξεκούρασης και φαγητού που αγγίζει την ψυχή σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ενδώστε στην αίσθηση του μεγαλείου σας! Τόσο οι υποχρεώσεις όσο και η οργάνωση των συνεργατών, θα είναι το καλύτερό σας. Μην ακούσετε καμία κακοπροαίρετη κριτική, εσείς ξέρετε απόλυτα τι κάνετε. Αλλά μπορείτε να μειώσετε λίγο ταχύτητα το απόγευμα, που η Σελήνη περνά στον Τοξότη και τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας. Εμπιστευτείτε την ομάδα σας περισσότερο και διαμοιράστε μέρος των πολλών καθηκόντων σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, απολαύστε την ανεξαρτησία σας! Ακόμα κι αν ένα εγχείρημά σας φαντάζει μοναχικό τώρα, αργότερα θα λάβει και τη στήριξη που χρειάζεται. Εσείς επενδύστε τον κόπο και την υπομονή που απαιτείται, στήνοντας τα σχέδιά σας μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα θα αντλήσετε περισσότερη έμπνευση από τα άτομα που θα ενισχύσουν τον στόχο σας. Παρακολουθήστε συνεντεύξεις τους στο διαδίκτυο, διαβάστε βιογραφίες και προσεγγίστε κάποια από αυτά μέσω των κοινωνικών δικτύων σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments