Ελλάδα

Ηλιάνα Αραβή: Καταγγέλει γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση

Ηλιάνα Αραβή: Καταγγέλει γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση
Ηλιάνα Αραβή: Σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό προχώρησε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή

Άλλη μία μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε άτομο του καλλιτεχνικού χώρου έρχεται στην επιφάνεια. Πρόκειται για την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή (γνωστή στο ελληνικό κοινό από το σήριαλ «Τατουάζ»), η οποία μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου, κατήγγειλε ότι στα 17 της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, όταν ήταν φοιτήτρια στη δραματική σχολή.

«Είχα έρθει στην ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια. Μάλλον για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια» ανέφερε η ηθοποιός.  Μάλιστα πρόσθεσε πως προχώρησε στην εν λόγω καταγγελία καθώς όπως ανέφερε «έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες».

Γνωστός στο ελληνικό κοινό ο ηθοποιός που την παρενόχλησε

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες», πρόσθεσε στη συνέχεια. Η καταγγελία της έχει κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπου και εξετάζεται.

v-c92chgqdkki1-st

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments