Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο ηθοποιός

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο ηθοποιός
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Εξιτήριο πήρε σήμερα, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, από το νοσοκομείο “Υγεία”, όπου νοσηλευόταν. Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος  λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση. Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.  Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Τετάρτη αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Έντονα στρεσαρισμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ο ηθοποιός κατέρρευσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Η τελευταία τον μετέφερε αμέσως με το αυτοκίνητο στο «Υγεία» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Δήμητρας Λιάνη, οι οποίοι έχουν δεχτεί ονομαστικές καταγγελίες για ψυχολογική και σωματική βία από συναδέρφους τους, ακολούθησε το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη. Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου τον κατηγορούν για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Οι τρεις ηθοποιοί ζητούν την οριστική διαγραφή του σκηνοθέτη και ηθοποιού από το σωματείο, εκπροσωπούμενες από τον δικηγόρο τους, Γιώργο Γεραρή.

Την ίδια ώρα υπάρχει προβληματισμός στην ΕΡΤ για τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και αναμένονται αποφάσεις. Μετά τα όσα έγιναν γνωστά και τα περιστατικά που αναφέρουν οι τρεις γυναίκες στην επίσημη καταγγελία τους, στην κρατική τηλεόραση φέρεται να αναζητούν πλέον την λύση της «εξαφάνισης» του Πέτρου Φιλιππίδη από την επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Στελέχη της ΕΡΤ, οι δημιουργοί της σειράς αλλά και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θεωρούν ότι μετά από όλα όσα έγιναν γνωστά ο ηθοποιός είναι πλέον persona non grata. Εκτός όμως από την σειρά σε άδοξο τέλος οδεύει πλέον και η συνεργασία του με την Digea αφού είχε επιλεχθεί ως πρωταγωνιστής της διαφημιστικής της καμπάνιας για τις νέες, οριστικές τηλεοπτικές συχνότητες που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments