Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0
Ολυμπιακός - ΟΦΗ: -Πάρτι στο «σπίτι» τους έκαναν οι Πειραιώτες.

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για την 21η αγωνιστική της Super League, και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Ο Εμβιλά στο 19΄, ο Μασούρας στο 37΄ και ο Ελ Αραμπί στο 68΄ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων. Το ντεμπούτο του έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Μπρούμα.

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του ματς και πλησίασαν το γκολ στο 8′, όταν μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Μπα, ο Εμβιλά δεν πρόλαβε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βάτερμαν έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μασούρα. Το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου και ήρθε στο 19΄ με σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, αφού προηγήθηκε απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έκανε το 2-0 στο 37′. Από λάθος του Βαφέα, ο Βαλμπουενά έδωσε την ασίστ στον Μασούρα, που πλάσαρε εύστοχα τον Βάτερμαν. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μπρούμα να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων και να αντικαθίσταται από τον Φορτούνη.

Στο δεύτερο μέρος ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ένα 30λεπτο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που έκανε το ντεμπούτο του με τα “ερυθρόλευκα”. Το 3-0 έγινε στο 68′, με τους Σεμέδο και Ελ Αραμπί να πιάνουν μαζί την κεφαλιά μετά από φάουλ του Φορτούνη, με το γκολ να πιστώνεται τελικά στον δεύτερο. Στο 78΄ ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε πέναλτι από τον Σελίμοβιτς, αλλά ο Φορτούνης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ. Έτσι το 3-0 έμεινε ως το τέλος. Σημειώνεται ότι ο ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Σελίμοβιτς (είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (64΄ Παπασταθόπουλος), Σεμέδο, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (64΄ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας (70΄ Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (40΄ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (70΄ Χασάν)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης (62΄ Γιαννούλης), Λυμπεράκης, Διαμαντής (61΄ Μίγγος), Σελίμοβιτς, Ουές, Στάρτζεον (77΄ Καστάινιος), Βαφέας (78΄ Ντε Γκουζμάν), Στάικος, Γρίβας, Γκαργκαλατζίδης (62΄ Σαρδινέρο)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments