Ελλάδα

Παύλος Χαϊκάλης: Έξαλλος με το video που κυκλοφορεί και στο οποίο τον φιλάει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Παύλος Χαϊκάλης: Έξαλλος με το video που κυκλοφορεί και στο οποίο τον φιλάει ο Πέτρος Φιλιππίδης
Παύλος Χαϊκάλης: Το συγκεκριμένο βιντεάκι έχει γίνει viral στα social media.

To βίντεο που κυκλοφορεί στα social media με τον Πέτρο Φιλιππίδη να φιλάει τον Παύλο Χαϊκάλη έχει εξοργίσει τον δεύτερο. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε χθες Κυριακή όπου θέλησε να βγει και να μιλήσει για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία τον κατήγγειλε για παρενόχληση.

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για ένα βίvτεο το οποίο τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του ίντερνετ, το οποίο παρουσιάζει τον ίδιο και τον Πέτρο Φιλιππίδη να σατιρίζουν τις καταγγελίες παρενόχλησης.

Αν και το συγκεκριμένο υλικό, όμως, παρουσιάζεται ως νέο, στην πραγματικότηττα είναι παλιό, με τον ηθοποιό να δίνει την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για το συγκεκριμένο βίντεο.

«Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε οργισμένος ο ηθοποιός.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα υπήρξαν εξελίξεις και στην υπόθεση συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», με το κρατικό κανάλι να εκδίδει ανακοίνωση όπου διευκρινίζει ότι ο εν λόγω ηθοποιός δεν θα συμμετέχει από σήμερα στα γυρίσματα της σειράς.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση από το κανάλι.

«Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», καταλήγουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ στην ανακοίνωση τους.

Δείτε τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη στο Open

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments