Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολική ανατροπή – Τον έκοψε η ΕΡΤ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολική ανατροπή – Τον έκοψε η ΕΡΤ
Πέτρος Φιλιππίδης: Η δημόσια τηλεόραση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Οι εξελίξεις όσο αφορούν στην υπόθεση συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με το κρατικό κανάλι να εκδίδει ανακοίνωση όπου διευκρινίζει ότι ο εν λόγω ηθοποιός δεν θα συμμετέχει από σήμερα στα γυρίσματα της σειράς.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση από το κανάλι.

«Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς», καταλήγουν οι αρμόδιοι στην ανακοίνωση.

Ανατροπή στην ανατροπή για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς – σκηνοθέτες που κατηγορείται από συναδέλφους του και ειδικότερα την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ελένη Δροσάκη, αναφέροντάς τον στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ζητώντας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του.

Και όπως ακούστηκαν πολλά για τις δουλειές του Γιώργου Κιμούλη, έτσι ακούστηκαν και για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς τις τελευταίες δύο ημέρες υπήρχαν έντονες φήμες ότι ακόμα και η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε στην ΕΡΤ βρισκόταν υπ’ ατμόν. Ωστόσο φαίνεται ότι τελικά γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Έτσι, όπως φαίνεται και από την παραπάνω ανακοίνωση, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κοψίματος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» από τη δημόσια τηλεόραση.

Ωστόσο αρχικά, υπήρχε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης την Τρίτη στα γυρίσματα της σειράς. Στη συνέχει και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο κωμικός ηθοποιός επρόκειτο να παραιτηθεί για λόγους υγείας. «Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μου είναι ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβάλλει την παραίτησή του από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ».

Το πλάνο όμως, που επικράτησε είναι να υπάρχει ένα σεναριακό «κόλπο» που θα απομακρύνει τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά προκειμένου αυτή να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς εκείνον. Όπως και να έχει όμως, το deadline ήταν την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία θα συνεχιστούν τα γυρίσματα και η ανακοίνωση βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments