Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Όταν φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή

Πέτρος Φιλιππίδης: Όταν φιλούσε με πάθος την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη σκηνή
Πέτρος Φιλιππίδης: Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν πριν από πολλά χρόνια, το 2000 όταν παιζόταν στη σκηνή του θεάτρου η παράσταση «Οι Ηλίθιοι».

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μια εκ των τριών ηθοποιών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν πριν από πολλά χρόνια, το 2000 όταν παιζόταν στη σκηνή του θεάτρου η παράσταση «Οι Ηλίθιοι» με πρωταγωνιστές τους εν λόγω δύο καλλιτέχνες.

Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν και ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης παράστασης. Σε κάποια στιγμή του έργου ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλούσε με πάθος την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ωστόσο, σύμφωνα με την ηθοποιό το συγκεκριμένο έργο δεν δικαιολογούσε φιλιά τέτοιου πάθους.

«Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα δεν δικαιολογεί ούτως ή άλλως μια τέτοια σκηνική συμπεριφορά, αφού πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία. Όταν του ζητούσα με ευγενικό τρόπο μήπως μπορούν τα φιλιά αυτά να γίνονται με άλλον, πιο θεατρικό τρόπο, εκείνος μου απαντούσε: Εγώ είμαι σκηνοθέτης, εγώ αποφασίζω», έχει αναφέρει η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Ιδίως όταν έρχονταν συγγενείς και φίλοι μου να με δούνε στην παράσταση, πριν βγούμε στη σκηνή, του ζητούσα θερμή παράκληση να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά. Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου- τον οποίο και είχε γνωρίσει- να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιόν του».

Προφανώς, «όλο αυτό του δημιουργούσε ένα νοσηρό αίσθημα υπεροχής. Το γεγονός αυτό με είχε αναγκάσει να ζητάω σε δικούς μου ανθρώπους να μην έρχονται στην παράσταση μήπως και η συμπεριφορά του μετριαστεί. Τους ζητούσα όμως, κάθε φορά να με περιμένουν έξω από το θέατρο το βράδυ, ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς να με παρενοχλήσει ο καταγγελλόμενος», έχει καταλήξει η γνωστή ηθοποιός.

Να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά στην Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αυτά που καταγγέλλει η ηθοποιός συνέβησαν το 2000, όταν ήταν 24 ετών, στην παράσταση «Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον στο θέατρο Βρετάνια. «Ο καταγγελλόμενος προέβη πολλές φορές σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου. Και όχι μόνο. Εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ, τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει», έχει ισχυριστεί η ηθοποιός στην καταγγελία της, όπως υποστήριξαν ο Άρης Καβατζίκης και η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments