Lifestyle

Survivor 4: Νέα νίκη για τους Κόκκινους – Λιποθύμησαν Κρεμλίδου και Σαλαγκούδη

Survivor 4: Νέα νίκη για τους Κόκκινους – Λιποθύμησαν Κρεμλίδου και Σαλαγκούδη
Survivor 4: Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της Κυριακής (7/2).

Γεμάτο εκπλήξεις, χαρές αλλά και δυσάρεστα ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (7/2). Δύο παίκτριες λιποθύμησαν από την πείνα, η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά νίκησε ξανά ενώ οι γκρίνιες στην παραλία των Μπλε συνεχίζονται.

Για να τα πάρουμε όμως με τη σειρά…

Νικητές στον στίβο μάχης με το έπαθλο φαγητού βγήκαν οι Κόκκινοι. Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που πήρε τον τελικό πόντο για την ομάδα του, έκανε το 4/4 και οι άλλοτε Διάσημοι πανηγύρισαν έξαλα και έφαγαν  τα όσπρια στον ατμό με σαλάτα. Από την άλλη, η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή αρκέστηκε με τις προμήθειες που είχε στην παραλία. Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν αυτός που νίκησε τον αρχηγό των Μπλε, ανοίγοντας τον δρόμο για την τελική νίκη των Κόκκινων, με τον frontman τον Inco να λέει την τελευταίο λέξη.

Λίγο νωρίτερα όλοι οι παίκτες παραδέχθηκαν ότι η πείνα τους είναι τεράστια.

«Πεινάμε Γιώργο» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη , ενώ και Κώστας και Τριαντάφυλλος είπαν ότι δεν έχουν ξανανιώσει έτσι, «λυπηρό να πεινάς» είπαν. Η επιθυμία της κόκκινης ομάδας για την νίκη ήταν τόσο φανερή ώστε στον τελευταίο στόχο με τα κρεμαστά μπαλάκια σε σκοινί, ο Ηλίας πανηγύρισε έξαλλα ενώ είχαν πέσει από το στόχο και δεν μετρούσε ο πόντος. Έτσι ο τραγουδιστής επέστρεψε και ολοκλήρωσε τον στόχο και χάρισε τη νίκη στους συμπαίκτες του.

Λιποθύμησαν από την πείνα Μαριπόζα και Σαλαγκούδη:

Η πείνα έχει καταβάλει τους παίκτες και τις παίκτριες. Μία από αυτές η Έλενα Μαριπόζα Κρεμπλίδου ενώ μιλούσε στην κάμερα λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ένιωσε αδύναμη. Ο Λιανός κάλεσε αμέσως τον γιατρό της παραγωγής, αλλά ο Νίκος Μπάρτζης την πήρε αγκαλιά και την οδήγησε στο ασθενοφόρο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά μετά υπήρξε και νέα λιποθυμία. Αυτή τη φορά από τους Κόκκινους. Η Ανθή Σαλαγκούδη ζαλίστηκε και την πήρε «σηκωτή» ο Κώστας, για να δεχθεί και εκείνη τις πρώτες βοήθειες.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Πήρα το μάθημά μου»

Κατά τα λοιπά, στην παραλία των Μπλε συνεχίζονται οι εντάσεις και ιδιαίτερα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Αλέξη Παπά και την Άννα Μαρία Βελλή. Οι Μαχητές είχαν έναν έντονο καυγά με την τραγουδίστρια να δηλώνει: «Για μένα από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στο Survivor. Πήρα το μάθημα μου. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα μέχρι και όταν θα φύγω από το παιχνίδι, έχω πει ότι δεν θα εμπιστεύομαι ούτε και τη σκιά μου» και να απομονώνεται. Την ίδια στιγμή στην παραλία των Κόκκινων ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος τραγουδούσαν και χόρευαν παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments