Lifestyle

Survivor spoiler 8/2: Η Έλενα Κρεμλίδου αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor spoiler 8/2: Η Έλενα Κρεμλίδου αποχωρεί από το παιχνίδι
Survivor spoiler 8/2: Τι λένε οι πληροφορίες για την Instagrammer. Ποιοι θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ακόμη ένα μέλος της φαίνεται πως θα αποχωριστεί η Μπλε ομάδα, καθώς οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο θέλουν την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου να επιστρέφει στην Ελλάδα λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Instagrammer ενώ μιλούσε στην κάμερα λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, να νιώθει αδύναμη. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε αμέσως τον γιατρό της παραγωγής, αλλά ο Νίκος Μπάρτζης την πήρε αγκαλιά και την οδήγησε στο ασθενοφόρο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Δεν αγωνίστηκε για το έπαθλο φαγητού και επέστρεψε αργότερα στην ομάδα της στο quiz. 

Σύμφωνα όμως με το Athensmagazine.gr θεωρείται δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από το Survivor. Όπως σημειώνεται στην ίδια πηγή, η Έλενα δείχνει να θέλει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο το τέλος της είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι γιατροί της πρότειναν να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο η ίδια επιμένει και θέλει να συνεχίσει να παλεύει.

Οι λιποθυμίες της όμως έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην παραγωγή, την ίδια και την οικογένεια της που την βλέπουν σ’ αυτή την κατάσταση από την τηλεόραση. Οι ιθύνοντες της έχουν ζητήσει να ξανασκεφτεί την παραμονή της ενώ την επόμενη φορά που θα νιώσει αδιαθεσία όσο και αν επιμένει θα μαζέψει τα πράγματά της και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι χτες είδαμε ακόμα μια λιποθυμία. Λίγα λεπτά μετά την Μαριπόζα λιποθύμησε και η Ανθή Σαλαγκούδη από τους Κόκκινους, την οποία πήρε «σηκωτή» ο Κώστας, για να δεχθεί και εκείνη τις πρώτες βοήθειες.

Κατά τα λοιπά, στο σημερινό επεισόδιο (8/2), έχουμε αγώνα ασυλίας.

Κόκκινοι και Μπλε θα μπουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τον στόχο να είναι με δισκάκια και καλούνται να υπερασπιστούν τις ομάδες. Ως είθισται το κύριο χαρακτηριστικό του στίβου μάχης θα είναι η ταχύτητα, εκεί που η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έχει δυναμώσει πολύ μετά την είσοδο της Μαριάνθης, του Ηλία και της Καρολίνας.

Αν κρίνουμε από το trailer ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός και θα έχει πολλές ανατροπές. Μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού φαίνεται οι Μπλε να έχουν τον πρώτο λόγο και οι Κόκκινοι να είναι πιο εκνευρισμένοι. Αυτό βέβαια μπορεί να μην σχετίζεται με το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά από το ότι δύο παίκτες θα έχουν έναν έντονο καυγά, ο οποίος θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο. Μάλιστα για πρώτη φορά φαίνεται πως θα δούμε σε έξαλλη κατάσταση τον Ηλία Μπόγδανο. Ποιοι άραγε είναι οι παίκτες που θα πιαστούν στα χέρια και ποια ομάδα θα κληθεί στην κάλπη; Η απάντηση το βράδυ στις οθόνες μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments