Video

Ελίφ επεισόδιο 773: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 08/02 – Η Σουρεϊγιά θέλει να μάθει για τη Ρεϊχάν

Ελίφ επεισόδιο 773: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 08/02 – Η Σουρεϊγιά θέλει να μάθει για τη Ρεϊχάν
Ελίφ επεισόδιο 773: Η Σουρεϊγιά ρωτάει την Ελίφ λεπτομέρειες για την κοπέλα της φωτογραφίας, τη Ρεϊχάν.

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να τον φωνάξει για πρωινό και θυμούνται τα παλιά. Μετά το πρωινό ο Κερέμ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά και επιστρέφει στο δωμάτιο του αλλά δεν βρίσκει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Θεωρεί πως την πήρε η Σουρεϊγιά καθώς θυμάται πόσο άτακτη ήταν μικρή. Εισβάλει θυμωμένος στο δωμάτιο της και την κατηγορεί.

Η Σουρεϊγιά είναι έκπληκτη από τη συμπεριφορά του και του λέει πως δεν έχει καμία σχέση με την απώλεια της φωτογραφίας. Ο Κερέμ δεν την πιστεύει και φεύγει θυμωμένος. Η Ελίφ είναι αυτή που έχει πάρει τη φωτογραφία, γιατί της λείπει πολύ η Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τον Κερέμ στην εταιρία και ζητάει από τη Σουρεϊγιά να έρθει μαζί της αλλά εκείνη διστάζει γιατί τσακώθηκαν το πρωί.

Ο Ταρίκ είναι στο σπίτι της Ράνα και της λέει πως μισεί τη ζωή που ζει στην έπαυλη και πως θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Λεμάν βλέπει τον Βεϊσέλ στην ακτή να κοιμάται και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Συνειδητοποιεί πως ο Βεϊσέλ έχει χάσει τη δουλειά του αλλά δεν το έχει πει στην Τουλάι. Τον ρωτάει αν αυτό σημαίνει πως δεν θα παίρνει το ενοίκιο της από το μαγαζί. Ο Βεϊσέλ την καθησυχάζει και της ζητάει να κρατήσει το μυστικό του.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ επιστρέφουν από το Μιλάνο έχοντας κλείσει μια σπουδαία συμφωνία εξαιτίας της. Η Μπιρτσέ αφηγείται την ιστορία στη Φιλίζ και ο Γιουνούς στον Κερέμ, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος. Η Τουλάι παραπονιέται επειδή ο προμηθευτής τους δεν της έχει στείλει εδώ και καιρό νέο εμπόρευμα και ζητάει από τον Βεϊσέλ να λύσει το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα ο Βεϊσέλ δεν τον έχει πληρώσει και κρύβει την αλήθεια από την Τουλάι.

Η Σουρεϊγιά ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει στην κατοχή της τη φωτογραφία, που αναζητούσε ο Κερέμ. Η Σουρεϊγιά ρωτάει την Ελίφ λεπτομέρειες για την κοπέλα της φωτογραφίας, τη Ρεϊχάν. Η Ελίφ της εξηγεί ποια ήταν η Ρεϊχάν και της ομολογεί πως πήρε τη φωτογραφία από το δωμάτιο του Κερέμ. Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως η Ρεϊχάν είναι σημαντική για τον Κερέμ.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments