Video

The Weeknd: Τραγούδησε στο Super Bowl 2021 – Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο ημίχρονο

The Weeknd: Τραγούδησε στο Super Bowl 2021 – Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο ημίχρονο
The Weeknd: Κατάφερε να ξεσηκώσει το πλήθος με την εντυπωσιακή εμφάνισή του.

O Καναδός τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός Έιμπελ Μακόνεν Τεσφάγιε, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο The Weeknd, ανέβηκε στη σκηνή για το ημίχρονο του Super Bowl 2021 και ερμήνευσε πολλές επιτυχίες του.

Το σόου του περιλάμβανε μερικά από τα πιο γνωστά του τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Starboy», «The Hills», «Can’t Feel My Face», «I Feel It Coming» και φυσικά τα «Blinding Lights» και «Save Your Tears» από το πρόσφατο hit album του «After Hours». Ο γεννημένος στον Καναδά μουσικός εμφανίστηκε μάλιστα, στην custom made δική του σκηνή στο Στάδιο Raymond James, μαγεύοντας τους πάντες.

Αφού έκανε είσοδο με ένα απόσπασμα του «Call Out My Name» να παίζει, ο The Weeknd ξεκίνησε το σόου του με το «Starboy» και το «The Hills». Όταν τραγούδησε αμέσως μετά το «Can’t Feel My Face», εμφανίστηκε μέσα σε ένα στενό διάδρομο με καθρέφτες, συνοδευόμενος από μια ομάδα ανθρώπων με επιδέσμους στα πρόσωπά τους δεμένα.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το «I Feel It Coming» και το «Save Your Tears», ενώ μια ορχήστρα από έγχορδα έδωσε το δικό της τόνο στο «Earned It». Ο The Weeknd ξύπνησε αναμνήσεις από τα πρώτα βήματα της καριέρας του με το «House of Balloons» και στη συνέχεια έριξε την αυλαία του show με μια εντυπωσιακή performance του «Blinding Lights».

Πάντως, η εμφάνιση του The Weeknd είχε πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές όπως χορωδίες με ρομπότ, μια στρατιά ακόλουθων με επιδέσμους στα πρόσωπά τους και πυροτεχνήματα. Ωστόσο, ο The Weeknd τραγούδησε μόνος του στο ημίχρονο του Super Bowl, καθώς δεν απηύθυνε πρόσκληση σε άλλους καλλιτέχνες να τον συνοδεύσουν.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο καλλιτέχνης πριν το σόου, «δεν υπήρχε χώρος για να χωρέσουν στην αφήγηση» άλλοι καλλιτέχνες, δεδομένου ότι ήταν επικεντρωμένο κατά κύριο λόγο στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης τραγούδησε λοιπόν, στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό και αθλητικό γεγονός των Ηνωμένων Πολιτειών και προκάλεσε παροξυσμό στα κοινωνικά δίκτυα. Να σημειωθεί πως ο μεγάλος τελικός για το πρωτάθλημα του NFL στο αμερικανικό φούτμπολ διεξήχθη στο Raymond James Stadium στην Τάμπα της Φλόριντα, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν μόνο 24.000 θεατές, λόγω των πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments