Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [08/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [08/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [08/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [08/02/21].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να βγείτε από την ρουτίνα σας και να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές συναναστροφές. Έχετε την τάση να μένετε στα ίδια και δοκιμασμένα, οπότε για μια φορά καταρρίψτε όλους τους κανόνες και κάντε κάτι διαφορετικό.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος στην ερωτική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με διάφορα καινούργια άτομα να φλερτάρετε και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, κυρίως μέσω διαδικτύου.

Δίδυμοι

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γράψετε ένα ερωτικό γράμμα ή email σε κάποιον/α στον/στην οποίο/α θέλετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Συνήθως δυσκολεύεστε και νιώθετε ανασφάλεια να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να το κάνει αν θέλετε να έχετε ανταπόκριση.

Καρκίνος

Σήμερα ευνοείται η μετακίνηση σας σε νέους κύκλους. Θα σας ωφελούσε πραγματικά αν καταφέρετε να πάτε κάπου όπου μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να μάθετε μερικά νέα και συναρπαστικά πράγματα. Επίσης, έτσι μπορεί να συναντήσετε άτομα που θα μιλήσουν στην καρδιά σας και θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με έναν νέο τρόπο.

Λέων

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε να γράψετε ερωτική ποίηση στον/στην αγαπημένο/η σας. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν να εκφραστείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο, μην το αναβάλλετε άλλο. Απλά να είστε ο εαυτός σας και αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει.

Παρθένος

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για να προσκαλέσετε σπίτι σας ένα φιλικό ζευγάρι, για να φάτε, να πιείτε ένα κρασί και γενικά να διασκεδάσετε. Μαγειρέψτε κάτι ξεχωριστό και δημιουργήστε μια όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με κεριά και ρομαντική μουσική. Ό,τι και αν κάνετε θα περάσετε υπέροχα.

Ζυγός

Εάν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, η σημερινή μέρα δεν ευνοεί το έντονο φλερτ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μια πιο χαλαρή και ευγενική προσέγγιση. Ξεκινήστε μια συζήτηση και στη συνέχεια, δώστε του/της με τρόπο να καταλάβει ότι θα χάσει αν δεν σας προτείνει να βγείτε ραντεβού.

Σκορπιός

Δώστε απλόχερα αγάπη και ενδιαφέρον στον/στην αγαπημένο/η σας σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει δεόντως. Αλλά αντί να του/της πείτε πώς αισθάνεστε, προτιμήστε να το δείξετε με έναν πιο πρακτικό τρόπο, είτε μέσω ενός δώρου, είτε πηγαίνοντάς τον/την σε ένα ξεχωριστό μέρος.

Τοξότης

Μην συγκρατείτε άλλο τα συναισθήματά σας. Ένα αγαπημένο πρόσωπο ξέρει πώς αισθάνεστε για αυτόν/αυτήν αλλά θα προτιμούσε να το ακούσει από το στόμα σας. Συνοδεύστε την διακήρυξη της αγάπης σας με ένα δώρο ή ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, και θα τον/την κάνετε πραγματικά χαρούμενο/η.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να δηλώσετε έμπρακτα την αγάπη σας στον άνθρωπο της ζωής σας. Μην καταφύγετε σε κλασικούς τρόπους, όπως σοκολατάκια ή λουλούδια. Βρείτε έναν πραγματικά πρωτότυπο και ασυνήθιστο τρόπο. Η προσπάθεια είναι που μετράει!

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα ευνοεί τον ρομαντισμό. Μπορείτε να προσκαλέσετε τον/την αγαπημένο/η σας για ένα γεύμα για δύο με στρείδια, σαμπάνια και φράουλες. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα απόλυτης μαγείας, με αρωματικά κεριά, απαλό φωτισμό και πολλά μαξιλάρια. Θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά που σίγουρα θα θέλετε να επαναλάβετε.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια γλυκιά νότα στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας θα θέλει να σας δείξει την αγάπη του/της με πολύ πρακτικούς τρόπους, όπως με ένα δώρο, μασάζ ή το αγαπημένο σας φαγητό. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δείξετε πραγματικά πόσο εκτιμάτε ο ένας τον άλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments