Ελλάδα

Κίνηση βόμβα ο ΣΚΑΪ

Κίνηση βόμβα ο ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ πρόγραμμα: Σε μια κίνηση που μπορεί να ανακατέψει την «τράπουλα» φαίνεται να προχωράει το κανάλι του Φαλήρου.

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη στα αθλήματα, αλλά τραβάει πάνω της πολλή προσοχή τόσο στα social media, όσο και από τις εκπομπές που ασχολούνται με το Survivor. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, το όνομα της οποίας κάνει «θόρυβο», με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Το γεγονός ότι οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα δεν είναι και οι καλύτερες σχολιάζεται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, η ανάδειξή της σε πιο δημοφιλή παίκτρια πριν από μερικές εβδομάδες ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες και γκρίνια, ενώ οδήγησε μέχρι και σε αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας. Κάποιοι έκαναν έκαναν λόγο ακόμα για στημένο αποτέλεσμα.

Πάντως, η όμορφη παρουσιάστρια ίσως από όλα αυτά να βγει κερδισμένη. Σύμφωνα με το nassosblog.gr, ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να αξιοποιήσει την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το τέλος του reality. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο: Είτε θα τη δούμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έχοντας μία θέση στο πάνελ, είτε θα αξιοποιηθεί από το κανάλι του Φαλήρου με ψυχαγωγική εκπομπή τους καλοκαιρινούς μήνες. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες.

Μερικά λόγια για την Ανθή Σαλαγκούδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Μακεδονία» και τα περιοδικά του Ομίλου.

Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Μπήκε στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, όπως φαίνεται να έχει αναφέρει η ίδια. Επιπλέον, δημοσιεύματα σημείωναν πως είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του παιχνιδιού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το δημοσίευμα του thetoc.gr, η γοητευτική δημοσιογράφος έκανε «χρυσό» συμβόλαιο.

Για να πει το πολυπόθητο «ναι» ώστε να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, συμφώνησε να παίρνει 6.500 ευρώ για όσο θα μείνει εκεί. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν ήταν από την αρχή του Survivor στο παιχνίδι. Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο reality μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου, ενισχύοντας την ομάδα των Διάσημων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments