Τεχνολογία

HONOR: Την αναβάθμιση των wearables ανακοίνωσε η εταιρία

HONOR: Την αναβάθμιση των wearables ανακοίνωσε η εταιρία
HONOR: Η γνωστή εταιρία τεχνολογίας ανακοίνωσε την αναβάθμιση των wearables της.

Τα “έξυπνα” wearables της HONOR πρόκειται να λάβουν σημαντικές αναβαθμίσεις που θα τους προσθέσουν νέες λειτουργίες και θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, τα wearables που θα λάβουν αναβαθμίσεις είναι το έξυπνο ρολόι HONOR Watch GS PRO, με τις 25 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας, καθώς και τα έξυπνα ρολόγια HONOR Watch ES και το HONOR Magic Watch 2 με τις προηγμένες λειτουργίες εξατομίκευσης.

Ποιες είναι οι αναβαθμίσεις

Οι χρήστες HONOR Watch GS PRO θα αναβαθμίσουν την συσκευή τους στην εκδοχή 10.1.2.52 που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων και θα τους παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις όσον αφορά στην επισκόπηση του καιρού και τις αθλητικές εφαρμογές.

Όσοι έχουν το HONOR Watch ES θα λάβουν την εκδοχή 1.02.10 που θα αυξήσει την χωρητικότητα και θα βελτιστοποιήσει την χρήση του ξυπνητηριού και τη λειτουργία της δόνησης. Ακόμα, οι χρήστες θα δουν βελτίωση στη σταθερότητα του συστήματος και στα οπτικά εφέ σε ορισμένες καταστάσεις. Τέλος, οι χρήστες HONOR Magic Watch 2, θα λάβουν την εκδοχή 1.0.10.12 που πέρα από την αύξηση της χωρητικότητας θα συμβάλλει στην βελτίωση τεχνικών θεμάτων και στην εξασφάλιση της ασφάλειας της συσκευής.

Πως μπορείτε να τα “κατεβάσετε” στις συσκευές σας

Συνδέστε το smartwatch με το κινητό σας χρησιμοποιώντας το Health app. Ανοίξτε την εφαρμογή, πηγαίντε στο “ Devices”, επιλέξτε το όνομα της συσκευής και πατήστε στο “ Firmware update”. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να δείτε αν υπάρχουν νεότερες αναβαθμίσεις και να λάβετε την τελευταία.

Οι αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες σταδιακά οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τις λάβουν όλοι οι χρήστες. Η διαδικασία αναβάθμισης στην εφαρμογή στο κινητό αποσκοπεί στην μεταφορά του πακέτου αναβάθμισης στο smartwatch και πρέπει να εγκατασταθεί στη συνέχεια και στο smartwatch για να ολοκληρωθεί. Το HONOR Watch GS PRO χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 20% μπαταρία για να γίνει η αναβάθμιση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments