Lifestyle

Νικόλας Αγόρου: Το αστέρι του survivor άλλαξε τα πάντα και στράφηκε στον Θεό

Νικόλας Αγόρου: Το αστέρι του survivor άλλαξε τα πάντα και στράφηκε στον Θεό
Νικόλας Αγόρου: Ένα θαύμα άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ύστερα από πολύ καιρό απουσίας ο Νικόλας Αγόρου, τον οποίο γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο Survivor 3. Ο εκκεντρικός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και ενώ είχε πολλές προτάσεις.

Σήμερα, εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός, υποστηρίζοντας πως ένα θαύμα άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Το θαύμα αυτό τον έκανε να αποφασίσει να πορευτεί με τα λόγια του Θεού, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος στο Dot..

Αφού ευχήθηκε «υγεία, ευλογία και υπομονή» στους τηλεθεατές  αποκάλυψε τους λόγους που είχε λάβει μέρος στο Survivor 3 αλλά και τη στροφή που έκανε στη ζωή του βγαίνοντας από το παιχνίδι.

«Είμαι Θεσσαλονίκη, στον τόπο μου. Μετά το Survivor αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους. Ήθελα να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. Αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ», είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συνέχισε:«Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου – το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα – και μετά απ’ αυτό άλλαξα».

Όσο για την εμπειρία του στο Survivor; «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που δύσκολα την ζεις ξανά. Πήγαινα για τη νίκη, αλλά συνειδητοποίησα τελικά ότι ο εγωισμός διαλύει τα πάντα. Ο Θεός και η πίστη που έχω με βοήθησαν να βγάλω καθετί αρνητικό από τη ζωή μου», σχολίασε ο ίδιος.

Επίσης, όπως είπε, ο λόγος που μπήκε στο Survivor ήταν για να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που θα του δινόταν ώστε να μπορεί να «κλείνει» πιο εύκολα δουλειές και να μπορεί με αυτόν τον τρόπο να βοηθά περισσότερο την οικογένειά του. Ήταν σίγουρα μία εμπειρία που θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό που τον βοήθησε και αυτή να δει τα πράγματα πιο διαφορετικά.

Δείτε όσα ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor , που έμεινε γνωστός και με το παρατσούκλι «Φραουλίτσας»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments