Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [11/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [11/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [11/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [11/02/21].

Κριός

Ένα μήνυμα που θα λάβετε σήμερα θα σας σοκάρει. Όταν, όμως, το διαβάσετε ξανά και ξανά, θα συνειδητοποιήσετε ότι, στην πραγματικότητα, η σχέση στην οποία αναφέρεται δεν πρόκειται να τελειώσει, αλλά να μπει σε μια νέα, συναρπαστική φάση.

Ταύρος

Σήμερα είστε σε θέση να εκφράσετε την πιο μοναδική και πρωτότυπη πλευρά του χαρακτήρα σας. Εάν έχετε κάτι να πείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή αν έχετε να δώσετε κάποιο μήνυμα στο αντικείμενο του πόθου σας, θα καταφέρετε να το μεταδώσετε με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Μην χρησιμοποιείτε τις συμβατικές μεθόδους.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία σας με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο θα είναι έντονη σήμερα. Είναι κάτι που δεν περιμένατε, δεν θα ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Δεν ξέρετε καν αν αυτό το άτομο πραγματικά εννοεί αυτό που λέει. Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λέει την αλήθεια και μπορείτε να τον/την πιστέψετε.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει επιπλέον ενέργεια στον/στην σύντροφό σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλει να κάτσει και να δει τηλεόραση. Η περιέργεια του/της αγαπημένου/ης σας δεν γνωρίζει όρια. Μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και να ηρεμήσετε.

Λέων

Αφήστε κατά μέρος τους συμβατικούς τρόπους για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας προς τον/την σύντροφο σας και βρείτε μια μέθοδο για να τραβήξετε την προσοχή του/της. Όσο πιο πρωτότυπη, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι ότι δεν σας ακούει, απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι εννοείτε όσα λέτε.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να κατανοήσετε τα όριά σας. Εάν μέχρι τώρα συμβιβαζόσασταν και επιτρέπατε στο ταίρι σας να παίρνει τον έλεγχο, ενώ είχατε άλλα πράγματα στο μυαλό σας, τότε είναι καιρός να του/της εκφράσετε πώς αισθάνεστε όταν το κάνει. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί βιώνετε μερικές ασυνήθιστες εμπειρίες με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ίσως και οι δύο έχετε παρασυρθεί από μια συγκεκριμένη αμοιβαία φαντασίωση. Μόλις την εντοπίσετε, θα μπορέσετε να συνεχίσετε τη σχέση σε μια πιο υγιή βάση.

Σκορπιός

Όλες οι σχέσεις περνούν από μια φάση ανακάλυψης και τώρα μπορεί να ανακαλύψετε μερικά πολύ συναρπαστικά πράγματα σε μέρη που σχετίζονται με την διδασκαλία και την πνευματικότητα. Εκεί θα συναντήσετε μια αδελφή – ψυχή, που μπορεί να μοιραστεί την πορεία σας προς την συνειδητοποίηση του εαυτού σας.

Τοξότης

Οι αξίες σας αλλάζουν σχετικά με όσα ψάχνετε σε μια σχέση. Ενώ νομίζατε ότι ξέρατε τι θέλετε, τώρα δεν είστε και τόσο σίγουροι. Τείνετε να πιστεύετε ότι πρέπει να θέλετε ένα συγκεκριμένο είδος ατόμου, αλλά τώρα αρχίζετε να προτιμάτε έναν εντελώς διαφορετικό τύπο. Ωστόσο, αυτό θα οδηγήσει τις σχέσεις σας σε ένα νέο επίπεδο.

Αιγόκερως

Τα πράγματα είναι κάπως ασαφή και μάλλον μπερδεμένα όσον αφορά μια συγκεκριμένη σχέση. Ωστόσο, αν δεν βιαστείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της. Μπορεί να μην πηγαίνει ακριβώς εκεί που νομίζατε, αλλά κάπου πολύ πιο συναρπαστικά. Απολαύστε την διαδρομή.

Υδροχόος

Κάντε κάτι ξεχωριστό για τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα, όπως να διοργανώσετε μια βραδιά χορού στο σπίτι σας ή να του/της μαγειρέψετε ένα ξεχωριστό δείπνο. Δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και κάντε την αποψινή μια βραδιά που θα θυμάστε για πάντα.

Ιχθύες

Όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους διάφορες προσωπικότητες. Κάθε φορά που συναναστρεφόμαστε με άλλους ανθρώπους βγάζουμε κάτι διαφορετικό προς τα έξω, ανάλογα με το άτομο που έχουμε απέναντί μας. Σήμερα ξεπερνάτε τα όρια του συνηθισμένου σας εαυτού και πειραματίζεστε. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον εκτιμά το γεγονός ότι βλέπει διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα σας, για αυτό να είστε τολμηροί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments