Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/02/21].

Κριός

Η σημερινή Νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια νέα αρχή στο ερωτικό σου μέλλον! Οι παθιασμένες φιλοδοξίες σου θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο ωθώντας σε να ρισκάρεις στα θέματα της καρδιάς. Επέτρεψε σε αυτό το σεληνιακό συμβάν να σου δείξει τι προσφέρεται που ίσως αγνοούσες μέχρι τώρα και τι πρέπει να εγκαταλείψεις, για να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή.

Ταύρος 

Η συναισθηματική ένταση θα κάνει την εμφάνισή της, σε οποιεσδήποτε συζητήσεις ή αλληλεπιδράσεις τώρα. Είσαι όμως, σε θέση να την εντοπίσεις πριν εκδηλωθεί και να αποφύγεις τις επιπλοκές που την συνοδεύουν. Πίστεψε στην ικανότητα που έχεις να παραμένεις προσγειωμένη και λογική κάνοντας με προσοχή, μικρά και σταθερά βήματα. Επειδή μια σπίθα τώρα, θα μπορούσε να μετατραπεί σε κόλαση! Όμως αυτή η κόλαση να είναι ευχάριστη, όχι δυσάρεστη.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά ζητήματα ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα τώρα στη σχέση σου. Όμως, η δική σου ευέλικτη προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτό το οικονομικό ζήτημα, θα είναι σύντομο. Είτε το βιώνεις εσύ είτε ο εραστής σου, κάτι πρέπει να κάνετε, για να το αντιμετωπίσετε λογικά και με ευαισθησία.

Καρκίνος

Η επιθυμία να κάνεις αλλαγές στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου είναι κατανοητή. Όμως, η καθησυχαστική και εκτεταμένη πρόοδος θα χρειαστεί να αναλογιστείς εν συντομία το ρομαντικό σου παρελθόν και τη σχέση σου. Μερικές άβολες αλήθειες, περιμένουν την αποδοχή σου. Πίστεψε όμως πως η απελευθέρωση και η ανακούφιση που θα νιώσεις, το αξίζουν. svg%3E

Λέων 

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις. Παρόλο που το μέλλον της υπάρχουσας ή της εκκολαπτόμενης σχέσης σου θα λάβει ιδιαίτερη εστίαση, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει αρκετή εγγύτητα ή αγάπη ανάμεσά σας. Ένα νέο ξεκίνημα ή ένα νέο κεφάλαιο προσφέρεται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Τώρα αν αυτό συνεπάγεται μια άνευ όρων αγάπης, τότε ξέρεις πώς να ανταποκριθείς.

Παρθένος

Ακόμα κι αν φαίνεται πως οι ευθύνες σου σε άλλους τομείς εκτός των ερωτικών σου αυξάνονται, ίσως χρειαστεί να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου, για να αντιμετωπίσεις μια αναπτυσσόμενη ρομαντική σχέση. Μια Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις συνήθειες και την υπηρεσία σου στους άλλους, μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις νέα ξεκινήματα, όπου χρειάζεται. Αν οι κουραστική καθημερινότητα ή τα συνήθη πρότυπα αποτελούν τη βάση διαφωνιών, τότε ξέρεις τι να κάνεις.

Ζυγός 

Ο εραστής σου ίσως έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το ρυθμό ενίσχυσης του δεσμού σας. Όμως η σημερινή Νέα Σελήνη που επηρεάζει την αληθινή αγάπη και τη βαθιά, εγκάρδια έκφραση, σου επιτρέπει να εκφράσεις τη δική σου άποψη, με προσοχή και ευαισθησία. Θα μπορούσες επίσης να εφαρμόσεις κανόνες ή όρια που το ταίρι σου θεωρεί ασυνήθιστα. Όμως ίσως είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

Σκορπιός

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και την ασφάλειά σου. Θα γίνει σαφές πως με το να κρατάς κρυμμένες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, δεν θα αποφύγεις το ρομαντικό δράμα. Με τον Ουρανό που δημιουργεί αβεβαιότητα στο δεσμό σου, ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να παραμείνεις προσγειωμένη και ψύχραιμη για να ξεπεράσεις τις αναταράξεις. Όμως αυτό το καινούργιο που προσφέρεται, θα το κάνει πολύ πιο εύκολο στο μέλλον. svg%3E

Τοξότης 

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει με καινούργιο τρόπο, το πώς σκέφτεσαι, αντιδράς και επικοινωνείς με το σύντροφό σου. Θα μπορούσε επίσης να εντείνει την επιθυμία σου για βαθύτερες και ουσιαστικότερες συζητήσεις. Η ανάληψη αυτού του είδους δράσης, μπορεί να δημιουργήσει ένα χρήσιμο προηγούμενο για την ενίσχυση της σχέσης σου και την αύξηση της οικειότητας ανάμεσά σας! Όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Αιγόκερως

Αν κάτι που σχετίζεται με τις ερωτικές καταστάσεις του δεσμού σου φαίνεται αποφασισμένο να αποτρέψει την παθιασμένη χαρά σου, τότε η σημερινή Νέα Σελήνη θα σου αποδείξει πως είναι ένα προσωρινό πρόβλημα. Ναι, το παθιασμένο μονοπάτι σου μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο σε ορισμένους. Αλλά η δέσμευσή σου για τα ρομαντικά σου όνειρα πρόκειται να ενισχυθεί ή να ενταθεί. Αν κάποιος δεν ακολουθήσει, δεν είναι δικό σου πρόβλημα.

Υδροχόος

Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στα ερωτικά σου. Γι’ αυτό και νιώθεις πρόθυμη να δημιουργήσεις μια νέα παθιασμένη ορμή στη ερωτική σου ζωή. Αυτό σημαίνει πως θα δοκιμάσεις διαφορετικές προσεγγίσεις και θα γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη απέναντι στις ανεξερεύνητες εμπειρίες. Μην φοβηθείς να κάνεις ένα βήμα σε έναν ασυνήθιστο προορισμό γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, της παθιασμένης επιτυχίας.

Ιχθύες

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει όλα τα κρυφά ή μυστηριώδη θέματα της ερωτικής σου ζωής. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που αφορά την πραγματοποίηση όλων όσων οραματίζεται το μυαλό και η καρδιά σου. Είτε θέλετε να μετατρέψεις μια φαντασία σε πραγματικότητα είτε να επουλώσεις το δεσμό σου, σου δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία, να υιοθετήσεις νέους δημιουργικούς και καινοτόμους τρόπους, για να το κάνεις.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments