Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Κυκλοφορούν σοκαριστικές αφίσες στην Αθήνα για τον ίδιο

Δημήτρης Λιγνάδης: Κυκλοφορούν σοκαριστικές αφίσες στην Αθήνα για τον ίδιο
Δημήτρης Λιγνάδης: Μετά τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, το όνομά του σχετίζεται με καταγγελίες εις βάρος του.

Το νέο πρόσωπο των ημερών είναι ο Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος να θυμίσουμε ότι παραιτήθηκε στις αρχές του Φεβρουαρίου αναφέροντας ότι η εν λόγω απόφασή του είναι απόρροια «τοξικού κλίματος, φημών, υπονοούμενων και διαρροών για το πρόσωπο του».

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη σχετίζεται με καταγγελίες εις βάρος του. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και τοιχοκολλήθηκε σε δρόμους της Αθήνας αφίσες με το πρόσωπό του σε κίτρινο φόντο και τη λεζάντα- με κεφαλαία γράμματα- «Σίχαμα θα πληρώσεις για όλα», με ένα κόκκινο αστέρι στο πάνω δεξιό της μέρος, χωρίς όμως να υπάρχει υπογραφή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου η Έλενα Ακρίτα μετέφερε μια πληροφορία μέσα από τα social media της την οποία όμως, λίγη ώρα αργότερα έκανε edit προσθέτοντας στοιχεία που δεν επιβεβαιώνουν την αρχική θέση της. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε πως «πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη».

Σύμφωνα με το NEWS24/7 όμως, ο Δημήτρης Λιγνάδης επικοινώνησε με την ενημερωτική σελίδα και απάντησε στις φήμες με την εξής δήλωση: «Έχω μέρες να γελάσω. Ποιο εξωτερικό; Δεν έχω φύγει και δεν έχω λόγο να φύγω. Παραμένω στην Αθήνα, στο σπίτι μου. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Δεν έχω λόγο να φύγω». Και τότε η γνωστή δημοσιογράφος προέβη σε σχετική διόρθωση.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

O δικηγόρος του τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου υποστήριξε πάντως, ότι «επιδιώκει να είναι εδώ ο κύριος Λιγνάδης. Έχει ήδη γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές ότι είναι διαθέσιμος και επιθυμεί ανά πάσα στιγμή να δώσει εξηγήσεις, όποτε του ζητηθεί, για οποιοδήποτε θέμα».

Ενώ ο ίδιος συνήγορος μιλώντας στο Star το βράδυ της Πέμπτης είχε συμπληρώσει πως «τις τελευταίες ημέρες ο κύριος Λιγνάδης έχει γίνει δέκτης ανήθικων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων. Έχει επιλέξει να απαντήσει με τον δέοντα τρόπο στον χρόνο που θα κρίνει κατάλληλο και κυρίως ενώπιον του φυσικού δικαστή».

«Τώρα κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη στάση ως αδυναμία και δυστυχώς άλλοι όταν διαπίστωσαν ότι δεν αντιδρά σπασμωδικά, όπως μάλλον ήλπιζαν, προχώρησαν ακόμα περισσότερο. Ουσιαστικά, θα χρησιμοποιήσω και την έκφρασή του, ότι βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα, όπου περιλαμβάνει κάθε μέρα και μία διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του. Καλά τους περισσότερους δεν τους γνωρίζει ούτε κατ’ όψιν, και οι περισσότεροι δεν λένε καν το όνομά τους», είχε καταλήξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments