Ελλάδα

Νικολούλη: Πώς βρέθηκε ο ράπερ – Οδηγήθηκε για κατάθεση

Νικολούλη: Πώς βρέθηκε ο ράπερ – Οδηγήθηκε για κατάθεση
Νικολούλη: Καταθέτει στην ασφάλεια ο 24χρονος ράπερ.

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης καταθέτει ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας γνωστός στη ραπ σκηνή ως Lamanif, μετά και την περιπέτεια με την εξαφάνισή του. Εντοπίστηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσσαλονίκη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου δίνει κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση της εξαφάνισής του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

Για τον 24χρονο ράπερ είχε κυκλοφορήσει και Silver Alert. Η εξαφάνισή του ράπερ δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και από τότε βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας. Το βίντεο που είχε ανεβάσει έγινε αμέσως viral στο Instagram, καθώς το κοινοποίησαν γνωστοί instagrammers-influencers και προωθήθηκε σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το θρίλερ ξεκίνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν πολλοί από τους fans του 24χρονου ράπερ είδαν το μήνυμα του σε ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 20 δευτερολέπτων στο λογαριασμό του στο Instagram. Το βίντεο λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης, «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του. Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι από κάποιους το βίντεο θεωρήθηκε ως προωθητική ενέργεια για το νέο του τραγούδι που ανέβηκε στο YouΤube στις 7 Φεβρουαρίου. Όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αφού ο 24χρονος βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη, που για μια ακόμα φορά κατάφερε να εντοπίσει έναν αγνοούμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments