Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Ταραντίλης: «Χυδαίο είναι η Μενδώνη να διατηρεί τη θέση της» λέει η Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ Ταραντίλης: «Χυδαίο είναι η Μενδώνη να διατηρεί τη θέση της» λέει η Κουμουνδούρου
ΣΥΡΙΖΑ Ταραντίλης: Η Κουμουνδούρου απάντησε στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη, του πρώην πλέον καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σε απάντησή του στον Χρήστο Ταραντίλη σημειώνει ότι «χυδαίο είναι η Μενδώνη να διατηρεί τη θέση της». Η νεότερη ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων.

Στην ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Χυδαίο είναι να υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες εν γνώση της υπουργού Πολιτισμού και επί δύο εβδομάδες να σφυρίζει αδιάφορα και να προσπαθεί να καλύψει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Ακόμη πιο χυδαίο είναι μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια συγκάλυψης και την παραίτηση του κ. Λιγνάδη, ο κ. Μητσοτάκης να μην έχει πει κουβέντα και να διατηρεί στη θέση της την κα Μενδώνη. Και το μόνο που να τον ενδιαφέρει να είναι να μην προβάλλονται στα Μέσα φωτογραφίες του κ. Λιγνάδη “μαζί με άλλους”».

Τι ανέφερε στη δήλωσή του ο Χρήστος Ταραντίλης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε χυδαία και υποκριτική την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. «Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελλόμενων προσώπων» αναφέρει ο Χρήστος Ταραντίλης σε δήλωσή του, απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«H ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη παρακολουθεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για κακοποιήσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για εγκλήματα διαφόρων ειδών. Τα στόματα άνοιξαν και το πέπλο σιωπής, που σκέπαζε επί δεκαετίες σκοτεινές υποθέσεις, έδωσε τη θέση του στο θάρρος και την τόλμη για να έρθουν στο φως όσα έμεναν κρυμμένα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν υποθέσεις που αποκαλύπτονταν κουκουλώνονταν, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στα θύματα της κακοποίησης, τα ενθάρρυναν να μιλήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και εξετάζουν και νομοθετικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα», προσθέτει.

Και αναφερόμενος στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Ταραντίλης καταλήγει: «Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελλόμενων προσώπων. Άλλωστε, η γνωστή υπόθεση με τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Πρόκειται για ανάρτηση-ντροπή. Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτό τον τρόπο, τόσο εκτίθεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments