Video

Τάμτα: Η θερμή υποδοχή του Χρήστου Μάστορα στην τραγουδίστρια – Είσαι η Μαίρη Λίντα μου

Τάμτα: Η θερμή υποδοχή του Χρήστου Μάστορα στην τραγουδίστρια – Είσαι η Μαίρη Λίντα μου
Τάμτα: Ο Χρήστος Μάστορας επεφύλασσε μια πολύ θερμή υποδοχή στη συνάδελφό του.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21:00 το πιο επιτυχημένο μουσικό  συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας, οι Melisses, επέστρεψαν στο «Σπίτι με το MEGA», έχοντας ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Οι Melisses ανέβηκαν στη σκηνή και τα έδωσαν όλα. Ερμήνευσαν τα απόλυτα hits που έχουμε όλοι αγαπήσει από τη «Μισή καρδιά», το «Γιατί» και το «Viktoria» μέχρι το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και το «Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά». Το ελληνικό pop συγκρότημα «άνοιξε» τα φτερά του και «πέταξε» από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο με σπουδαίες καλλιτεχνικές συμπράξεις.

Μαζί τους στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, η ξεχωριστή Μαντώ με την κρυστάλλινη φωνή της, η ανατρεπτική Τάμτα, ο γνωστός ράπερ Toquel και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος. Σε guest εμφάνιση το ηπειρωτικό συγκρότημα, Κομπανία Βέρδη που ταξίδεψε τους τηλεθεατές στους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Στη μουσική παρέα συμμετείχε και η Ιουλία Καλλιμάνη.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού οι Melisses παρουσίασαν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στο MEGA το νέο τους music video, που μάλιστα σκηνοθέτησαν οι ίδιοι, για το τραγούδι «Πού Είναι η Αγάπη», μια δυνατή, ερωτική μπαλάντα.

Πάντως, ο Χρήστος Μάστορας επεφύλασσε μια πολύ θερμή υποδοχή στη συνάδελφό του Τάμτα. «Με την πρώτη καλεσμένη μας, εδώ και τρία χρόνια μοιραζόμασταν τη σκηνή του αγαπημένου μας ΒΟΧ που αποτελούσε το αγαπημένο μας σπίτι. Μέχρι που ήρθε ο κορωνοϊός και μας ξεσπίτωσε. Ή μας σπίτωσε ακόμα περισσότερο. Θα ξανάρθουν όμως, οι καλές μέρες και θα είμαστε πάλι μαζί».

«Όποτε τραγουδάω μαζί της νιώθω ασφάλεια και οικειότητα. Είναι η ζάχαρη στον καφέ μου, είμαι ο αέρας στα μαλλιά της. Είμαι ο Μανώλης Χιώτης και είναι η Μαίρη Λίντα μου. Είναι σπουδαία τραγουδίστρια και πολύ καλή μου φίλη. Δεν μπορούσε να λείπει απο το πάρτι μας. Κύριες και κύριοι, η Τάμτα».

Με αυτά τα λόγια την υποδέχτηκε λοιπόν, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, λίγο πριν ερμηνεύσουν μαζί το «Έλεγες» από το 2013 και το «Είσαι το Άλλο Μου Μισό» που είχε ερμηνεύσει η Τάμτα με τον Σταύρο Κωνσταντίνου. Οι δύο τους είπαν ακόμα, το «Δεν Τελειώνει Έτσι η Αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments