Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Καθαρίζεται ο αγωνιστικός χώρος – Όλα δείχνουν σέντρα

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Καθαρίζεται ο αγωνιστικός χώρος – Όλα δείχνουν σέντρα
ΑΕΛ - ΑΕΚ: Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι ανάμεσα στη Λάρισα και τους "κιτρινόμαυρους" θα γίνει κανονικά.

Το παιχνίδι της Λάρισας με την ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο η επέλαση της κακοκαιρίας επηρέασε άμεσα την αγωνιστική δράση και ειδικότερα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλη τη μέρα χθες το χιόνι έπεφτε έντονα στην πόλη της Λάρισας και το γήπεδο Αλκαζάρ ντύθηκε στα λευκά. Από νωρίς φαινόταν ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει, αλλά οι δυο ομάδες πήγαν κανονικά στο γήπεδο για να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο.

Οι δυο ομάδες λοιπόν έφτασαν στο Αλκαζάρ και βγήκαν με τον διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο. Ο ρέφερι έκρινε ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή του. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστήριζαν ότι θα δοθεί μάχη, αλλά το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας το απόγευμα της Δευτέρας. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν τις επιφυλάξεις του, αλλά είναι έτοιμοι να αγωνιστούν αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σέντρα

Από το πρωί της Δευτέρας η χιονόπτωση στη Λάρισα έχει σταματήσει κάτι που βοηθάει σίγουρα, αλλά υπήρχε φόβος να μην έχει μετατραπεί το χιόνι σε πάγο από το κρύο. Σύμφωνα με όσο ισχύουν μέχρι τώρα, η εκτίμηση όλων είναι ότι ο αγώνας θα γίνει καθώς ο καθαρισμός του Αλκαζάρ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 13:00.

Αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη, όμως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ίδια με τη χθεσινή: οι ομάδες θα μεταβούν κανονικά στο γήπεδο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, και ο διαιτητής θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Πετρωτός, οι προσπάθειες περίπου 38 ατόμων που επιχειρούν στο «Αλκαζάρ» για καθαρισμό του τερέν δείχνουν να έχουν αποτέλεσμα.

Παράλληλα συνεχίζεται η καλοκαιρία στη Λάρισα σήμερα και η άνοδος της θερμοκρασίας βοηθάει στο λιώσιμο του πάγου στα σημεία του γηπέδου που έχουν καθαριστεί. Κάτι που ενισχύει την αισιοδοξία ότι μέχρι το απόγευμα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα είναι κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος για να μπορέσει να γίνει το ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments