Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αϊτχόφεν: Η Ευρώπη σε πρώτο πλάνο για τους “ερυθρόλευκους”

Ολυμπιακός – Αϊτχόφεν: Η Ευρώπη σε πρώτο πλάνο για τους “ερυθρόλευκους”
Ολυμπιακός - Αϊτχόφεν: Οι πρωταθλητές στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό άπαντες έχουν ήδη ξεχάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ειδικότερα όταν υπάρχει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Europa League. Από σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς θα περάσει το μήνυμα πως πρέπει να συγκεντρωθούν για τον αγώνα με τους Ολλανδούς, ώστε να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα τον τιμωρημένο Σεμέντο και πλέον μένει να φανεί αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα τεθεί στη διάθεσή του ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος είχε ενοχλήσεις την Παρασκευή και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Γάλλος χαφ θα μπορεί να αγωνιστεί ή αν αναγκαστεί ο Μαρτίνς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την PSV. Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία πως ο Εμβιλά θα προλάβει το συγκεκριμένο ματς, δίνοντας μία σημαντική λύση στον προπονητή του.

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν κέρδισε ο καλύτερος»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε πως δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα και πως το μυαλό τους είναι τώρα στο ματς με την Αϊντχόφεν. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε ο καλύτερος. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε και να βάλουμε παραπάνω γκολ. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά αλλά θεωρώ πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Αυτό που περιμέναμε ήταν πως ο Παναθηναϊκός έπαιζε με άνεση χαμηλά στο γήπεδο. Μετά το γκολ ένιωθε άνετα και αμύνθηκε. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα γκολ σε σωστό timing. Είχαμε όμως αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ. Δεν κέρδισε η πιο καλή ομάδα. Δυστυχώς εμείς χάσαμε αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Πόσο γρήγορα πρέπει να αφήσει πίσω το αποτέλεσμα: «Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και να προετοιμάσουμε το επόμενο με την Αϊντχόφεν. Θέλαμε να κερδίσουμε δεν τα καταφέραμε, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments