Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι θύτες έχουν ισχυρές διασυνδέσεις – Να κινηθεί η Δικαιοσύνη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι θύτες έχουν ισχυρές διασυνδέσεις – Να κινηθεί η Δικαιοσύνη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν» , δηλώνει ο ηθοποιός.

Μία νέα ανάρτηση σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί παρενοχλήσεων αλλά και λεκτικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου έκανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

“Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη”, έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Instagram

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, προ ημερών, είχε δηλώσει επίσης πως ως μαθητευόμενος ηθοποιός δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον τότε δάσκαλο του και σκηνοθέτη, ο οποίος – όπως είπε – προέβη σε μια επαφή που ήταν παραπάνω από την συνηθισμένη. Να σημειωθεί επίσης πως λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, η σύζυγός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments