Lifestyle

Survivor spoiler 16/2: Θρίλερ για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Survivor spoiler 16/2: Θρίλερ για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας
Survivor spoiler 16/2: Μετά τον Αλέξη Παππά όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος για αποχώρηση.

Θα πέσουν κορμιά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor για τη δεύτερη ασυλία. Οι Κόκκινοι θέλουν να διατηρήσουν το σερί τους και να πάνε σε άλλο ένα συμβούλιο του νησιού χαλαροί ενώ οι Μπλε δεν θέλουν να μπουν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση, όπως έκαναν τη Δευτέρα (15/2).

Τι μπορεί να γίνει λοιπόν;

Στο trailer βλέπουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου αλλάζει στρατόπεδο, με τους συμπαίκτες της να λένε πως τους πρόδωσε. Η κατάσταση της άλλοτε αήττητης για 8 αγώνες ομάδες, έχει αλλάξει για τα καλά και οι εντάσεις είναι συνεχόμενες. Επίσης, ο στίβος μάχης δείχνει να είναι απαιτητικός, με τους παίκτες να πρέπει να έχουν αντοχή, δύναμη και ταχύτητα. Θα βγει εκ νέου υποψήφιος από τους Μαχητές ή θα κληθούν στην κάλπη οι Κόκκινοι; Οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά θα κερδίσει την ασυλία και οι αντίπαλοί τους θα ψηφίσουν ξανά κάποιον συμπαίκτη τους.

Τι είδαμε χτες:

Στο χθεσινό επεισόδιο η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου έχοντας χάσει πολλά κιλά, έφυγε από την κλινική και επέστρεψε στην ομάδα, για να πει “αντίο” και να γυρίσει στην Ελλάδα.”Σε αυτές τις συνθήκες δεν θα γίνω ποτέ καλά, ήρθα να σας χαιρετήσω. Η υγεία πάνω από όλα. Το Survivor είναι σκληρό, και κάποιος πρέπει να αντέξει και ψυχικά. Εδώ είναι το όριό μου” είπε.

Στα αγωνιστικά οι Μπλε έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και έδειξαν τον Αλέξη Παππά για υποψήφιο ενώ στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας το κολιέ φόρεσε ο Πάνος Καλίδης, καθώς ήταν αυτός που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του για άλλη μία εβδομάδα στο ριάλιτι. Στο συμβούλιο του νησιού έπεσαν οι μάσκες. Τα σχόλια του Αλέξη Παππά για την Άννα Μαρία Βέλλη προκάλεσαν την οργή στην μπλε ομάδα.

Ο ηθοποιός απόλυτα σίγουρος για τις απόψεις του είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Youtuber και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, αν και η παίκτρια έχει δεσμό στην Ελλάδα. “Υπάρχουν χαδάκια και κοιμούνται μαζί το βράδυ είπε ο Αλέξης, ενώ η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν. «Τι είναι αυτά που λες, δεν είσαι ο Αλέξης που γνωρίζω και στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι. Δεν είσαι εντάξει με αυτά που κάνεις» είπε ο Τριαντάφυλλος από τους Κόκκινους, με τον Αλέξη να λέει ότι ξαφνικά έγινε ο «κακός» της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments