Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [16/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [16/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [16/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [16/02/21].

Κριός

Ακόμα κι αν μπορείτε να αλλάξετε έστω και λίγο το μοτίβο της συμπεριφοράς σας, είναι αρκετό ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλαγής. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο συσχετίζεστε με τους άλλους ανθρώπους και πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε διάφορες πτυχές των σχέσεων σας.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να πλησιάσετε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο. Δεν θα πετύχετε τίποτα μένοντας στο παρασκήνιο, προσπαθώντας να τραβήξετε την προσοχή του και ελπίζοντας ότι θα σας πιάσει την κουβέντα. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα.

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να βάλετε στις συζητήσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας κρυμμένα νοήματα και λεπτούς υπαινιγμούς. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πείτε ακριβώς αυτό που εννοείτε. Μην υπεκφεύγετε ή προσπαθήστε να βρείτε έναν άλλο τρόπο να μεταφέρετε το μήνυμά σας.

Καρκίνος

Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας προς κάποιο άτομο που από καιρό θέλετε να γνωρίσετε. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να βρείτε το κλειδί στην καρδιά του αν δεν ξέρετε το σχήμα της κλειδαριάς. Κάντε λίγη έρευνα για τα χόμπι και τις συνήθειες του.

Λέων

Παρόλο που γενικά είστε πολύ προσγειωμένοι, μερικές φορές διστάζετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφεύγετε για πολύ καιρό ακόμη. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βάλετε λίγο περισσότερο πάθος και πρωτοτυπία όταν μιλάτε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Παρθένος

Η αλλαγή είναι στον αέρα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσετε βαθιά ακόμη και τις πιο σκοτεινές πλευρές της σχέσης σας. Αν τα καταφέρετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο, θα διαπιστώσετε ότι μέσα στη λάσπη υπάρχει ένα μαργαριτάρι που χρειάζεται απλά λίγο καθάρισμα για να αποκαλύψει την ομορφιά του.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αποκτήσετε μια ευρύτερη εκτίμηση για το τι σημαίνει η σχέση σας για εσάς και αν τυχόν κρυφά κίνητρα δημιουργούν προβλήματα. Θα χρειαστεί να βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τα όρια σας. Είναι καιρός να βρείτε ένα βαθύτερο νόημα και έναν σημαντικό σκοπό στη ζωή σας γενικά και στις σχέσεις σας ειδικά.

Σκορπιός

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας. Οι σχέσεις αποτελούν σημαντικό μέρος του κόσμου μας, και αυτή τη στιγμή έχετε αλλάξει τόσες πολλές πτυχές του χαρακτήρα σας που αντικατοπτρίζεται στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όταν έρθει η ώρα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. svg%3E

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να σπάσετε ένα μοτίβο συμπεριφοράς στις σχέσεις σας και να κάνετε ένα βήμα εμπρός στην διαδικασία κατανόησης του εαυτού σας. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη στη ζωή και είναι πάντα για καλό, καθώς σας ενθαρρύνει να δείτε την ευρύτερη εικόνα και να βρείτε μια βαθύτερη αίσθηση σκοπού.

Αιγόκερως

Μην χάνετε ούτε λεπτό μετανιώνοντας για οτιδήποτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφήσετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω και να κάνετε ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός. Έτσι θα προσελκύσετε μια πολύ καλύτερη σχέση στην ζωή σας. Αφήστε το παρελθόν στη λήθη και επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε για το μέλλον.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αναταραχές στις στενές σας σχέσεις. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας αναστατώσει. Ένα μικρό ζήτημα μπορεί να δημιουργεί άγχος και διαφωνίες τον τελευταίο καιρό, αλλά τελικά καταφέρνετε να εντοπίσετε την αιτία του κακού και να βρείτε την λύση.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μερικές αλλαγές στη σχέση σας. Αν και αυτό δεν είναι εύκολο, και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα, ή ίσως ούτε ένα μήνα, είναι συνετό να ξεκινήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε στην κοινή σας ζωή και μετά να εξετάσετε τι πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε στον στόχο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments