Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: Αποθέωση για τη μεγάλη εμφάνιση του Μπαπέ

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: Αποθέωση για τη μεγάλη εμφάνιση του Μπαπέ
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν: Αποθεωτικά σχόλια για τον Κιλιάν Μπαπέ μετά την χθεσινή εμφάνισή του.

«Galactiques» (Γαλαξιακοί): είναι ο τίτλος της γαλλικής εφημερίδας «L’Équipe» για το χθεσινό θρίαμβο (1-4) της Παρί ΣΖ στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στους «16» του Champions League. Μια νίκη που μονοπώλησε σήμερα, τις πρώτες σελίδες των κύριων αθλητικών εφημερίδων σε όλο τον κόσμο. Η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe» έχει μία φωτογραφία που δείχνει τον Ζεράρ Πικέ να προσπαθεί να σταματήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, τραβώντας τον από τη φανέλα.

«Με επικεφαλής τον Κιλιάν Μπαπέ που πέτυχε χατ-τρικ, οι Παριζιάνοι έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι εναντίον μίας ανεπαρκούς Μπαρτσελόνα. Ποτέ δεν είχε κερδίσει μια γαλλική ομάδα στο Camp Nou στο Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μπαπέ, μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς, πέτυχε αυτό που κανένας άλλος παίκτης δεν είχε επιτύχει στο Camp Nou από το 1997, όταν ο Ουκρανός Αντρέι Σεφτσένκο σημείωσε χατ-τρικ με τη Ντιναμό Κιέβου στην έδρα της Μπαρτσελόνα (0-4). Κάτι που ο 22χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός επανέλαβε χθες, νικώντας τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν τρεις φορές.

Νεϊμάρ σε Μπαπέ: «Είσαι ένα τέρας, ένα αστέρι»

Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος απόντας της Παρί ΣΖ στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (1-4) στο Camp Nou, στους «16» του Champions League. Μία απουσία που ο Κιλιάν Μπαπέ δεν επέτρεψε να γίνει αισθητή, σημειώνοντας χατ-τρικ και οδηγώντας τους Παριζιάνους στο θρίαμβο.

Αποτέλεσμα και εμφάνιση που γιόρτασε ο διάσημος Βραζιλιάνος στα social media, αποθεώνοντας τον Μπαπέ: «Τι αγώνας από την ομάδα. Όλοι πήγαν πολύ καλά. Είσαι ένα τέρας, ένα αστέρι», έγραψε ο Νεϊμάρ στο Twitter επαινώντας το ταλέντο του Μπαπέ. «Ο Μπαμπέ έπαιξε υπέροχα.Το χατ-τρικ του αγοριού μου», συμπλήρωσε.

«Ο Μπαπέ πιο μακριά από ποτέ από τη Ρεάλ»

Ο Χόρχε Βαλντάνο πιστεύει ότι η μεγάλη απόδοση και το χατ-τρικ του Κιλιάν Μπαπέ χθες στο Camp Nou (Μπαρτσελόνα-Παρί ΣΖ 1-4), απομακρύνει τον Γάλλο διεθνή επιθετικό, μεγάλο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, πιο μακριά από το Santiago Bernabeu. «Ο Mπαπέ έχει την προσωπικότητα να δείξει όλη την ποιότητα που έχει στα μεγάλα παιχνίδια.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τη Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι, μετά από αυτό το παιχνίδι, ο Μπαπέ απομακρύνθηκε περισσότερο από ποτέ, από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να ζητήσει 30 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές, τα ίδια που λαμβάνει ο Νεϊμάρ, και αυτά είναι χρήματα που μπορεί να δώσει μόνο η Παρί ΣΖ. Δεν τους βλέπω, τώρα, πολύ ενδιαφέρονται να τον ανταλλάξουν με τον Μέσι», είπε ο Χόρχε Βαλντάνο στο ραδιόφωνο Onda Cero, συμβουλεύοντας τον Φλορεντίνο Πέρεθ, να επικεντρωθεί σε έναν άλλο στόχο. «Ο Μπαπέ είναι πιο πλήρης από τον Χάαλαντ, αλλά πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται σκόρερ όπως ο Νορβηγός. Ο Χάαλαντ είναι ο Μάριο Κέμπες του 21ου αιώνα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments