Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη Zeus Dione: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρίας

Μαρέβα Μητσοτάκη Zeus Dione: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρίας
Μαρέβα Μητσοτάκη Zeus Dione: Μέτοχος της εταιρείας ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού, η οποία είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι πως αποχωρεί.

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στην εταιρεία «Zeus + Dione», το βράδυ της Τετάρτης. Μέτοχος της εταιρείας ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί, το περασμένο καλοκαίρι.

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή, εκεί που εδρεύει η εταιρεία ρούχων, που έχει ιδρύσει η Μαρέβα Μητσοτάκη. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα συγκεκριμένα γραφεία γίνονται στόχος επιθέσεων, καθώς στις 12 Φεβρουαρίου 2018 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει και πάλι γκαζάκι.

H εταιρία Zeus & Dione με πρώην μέτοχο την Μαρέβα Μητσοτάκη

Τα προϊόντα Zeus &  Dione έκαναν την εμφάνιση τους πριν από περίπου 8 χρόνια σε μια προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής παραγωγής στον συγκεκριμένο τομέα. «Πριν φτιαχτεί η εταιρία, ψάχναμε για ένα χρόνο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ποιος κάνει και τι. Ταξιδεύαμε πάρα πολύ. Θέλαμε όλη η πρώτη ύλη να είναι αυστηρά ελληνική και να ενεργοποιήσουμε τις εθνικές μας δυνατότητες. Ακόμα και τα υφάσματα θέλαμε να είναι ελληνικά. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι η Ελλάδα παράγει μόνο μετάξι και αυτό συμβαίνει στο Σουφλί.

Δεν υπάρχουν πια οι βιομηχανίες οι μεγάλες, όπως η “Πειραϊκή Πατραϊκή” ή άλλες που παρήγαγαν βαμβακερά. Μετά ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου να βρούμε βυρσοδεψεία. Κατά την αναζήτηση, αντιληφθήκαμε γρήγορα ότι επίσης τα περισσότερα βυρσοδεψεία έχουν κλείσει και αρκεστήκαμε σε αυτά της Κρήτης, του Βόλου και λίγων της Αθήνας».

Τα επόμενα χρόνια παρουσίασε έντονη ανοδική πορεία με τα προϊόντα της να έχουν εισέλθει δυναμικά στις διεθνείς αγορές. Σε επίπεδο πωλήσεων το 2018 (σ.σ. όπου είναι και ο τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός) οι πωλήσεις ανήλθαν σε 2,08 εκατ. ευρώ σημαντικά αυξημένες σε σχέση με την περασμένη χρήση όπου ήταν 1,78 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments