Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [17/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [17/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [17/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [17/02/21].

Κριός

Τι σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στα πλαίσια της σχέσης σας. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να ψάχνει κάτι περισσότερο από το προφανές. Ίσως είναι καιρός να ρίξετε μια ματιά γύρω σας και να δείτε πώς θα μπορούσατε να «νοστιμέψετε» την σχέση σας.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει πρωτοτυπία και αισθησιασμό στην σχέση σας. Αν βγείτε ραντεβού με κάποιο καινούργιο άτομο, φροντίστε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας και κυρίως σιγουρευτείτε ότι δείχνει το ποιοι πραγματικά είστε. Ο συνδυασμός ενός σέξι αρώματος και μιας συναρπαστικής συζήτησης είναι αυτά που χρειάζεστε για να τον/την μαγέψετε.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύστε να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αναρωτιέστε αν θα πρέπει να κινηθείτε πιο αργά και απλά να περιμένετε μέχρι αυτό το άτομο να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Ή μήπως πρέπει να κάνετε κάτι τολμηρό και πρωτότυπο για να προσελκύσετε την προσοχή του. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Καρκίνος

Αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, ποιο θα επιλέξετε; Ο/Η ένας/μία είναι από αυτούς τους σιωπηλούς τύπους με εκφραστικά μάτια που είναι λες και βλέπουν απευθείας στην ψυχή σας. Ο/Η άλλος/η είναι κάπως εκκεντρικός/ή, ίσως όχι αυτό που περιμένατε, αλλά σίγουρα χαρισματικός/ή. Η κατάσταση παρουσιάζει ενδιαφέραν.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αναζητάτε λίγο ενθουσιασμό σε αυτό που έχει πλέον καταντήσει ρουτίνα στην σχέση σας. Το πώς θα το επιτύχετε είναι μια άλλη υπόθεση, που απαιτεί πολλή σκέψη. Ίσως θα πρέπει να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα κάνει και τους δυο σας να νιώσετε πάλι παιδιά και να γελάσετε με την ψυχή σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να πείτε όσα πρέπει να ειπωθούν με πιο αποφασιστικό τόνο. Δεν σας βγάζει πουθενά, το να αναγκάζετε τον/την σύντροφο σας να εκμαιεύσει αυτά που αισθάνεστε. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα όταν θα τα έχετε βγάλει από μέσα σας.

Ζυγός

Αν ο/η σύντροφός σας είναι άμεσος/η και ευθύς σήμερα μαζί σας, μην κλειστείτε στο καβούκι σας και αρνηθείτε να πείτε την άποψή σας. Το καλύτερο θα ήταν να του/της απαντήσετε με το ίδιο άμεσο τρόπο. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητήσετε και τώρα σας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να διευκρινίσετε μερικά πράγματα.

Σκορπιός

Σήμερα θα δείτε ένα παλιό ζήτημα με μια φρέσκια προοπτική, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάτι για να το επιλύσετε. Συνήθως είστε αρκετά ευθείς, για αυτό προσέξτε μην πείτε κάτι που μπορεί να πληγώσει τον/την σύντροφο σας. Είναι καλό να είστε ειλικρινείς αλλά με διακριτικό τρόπο.

Τοξότης

Σήμερα θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πρόσκληση για να επισκεφθείτε κάποιο ξεχωριστό μέρος στο μέλλον με εκλεκτή παρέα. Αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία που περιμένατε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δεχτείτε και να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πείτε στον/στην σύντροφό σας πώς αισθάνεστε για κάποιες συγκεκριμένες πτυχές της σχέσης σας. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην λέτε πολύ θετικά πράγματα, κάτι που του/της έχει δημιουργήσει αμφιβολίες. Πείτε του/της με κάθε τρόπο πόσο ενδιαφέρεστε για την σχέση σας.

Υδροχόος

Παρόλο που προτιμάτε να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις και όχι να τις επιβάλλετε, σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε την πρώτη κίνηση σε μια νέα σχέση Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι δεν έχει καταλάβει πώς αισθάνεστε, οπότε εναπόκειται σε εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα.

Ιχθύες

Σήμερα σας δίνεται η χρυσή ευκαιρία να πείτε στον/την σύντροφό σας πόσο νοιάζεστε για αυτόν/αυτήν. Αν έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι τέτοιο, ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να του/της κάνετε κάποιο δώρο ή να τον/την προσκαλέσετε σε μια συναρπαστική εμπειρία. Κάτι τέτοιο θα σας δώσει πολλούς έξτρα πόντους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments