Αθλητισμός

Μπαπέ Παρί Σεν Ζερμέν: Τόσο θα κοστίσει σε όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει

Μπαπέ Παρί Σεν Ζερμέν: Τόσο θα κοστίσει σε όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει
Μπαπέ Παρί Σεν Ζερμέν: Είναι το νέο μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Κιλιάν Μπαπέ «συγκλόνισε» την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το χατ-τρικ που πέτυχε στο «Καμπ Νου», οδηγώντας την Παρί Σεν Ζερμέν σε μία εμφατική νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.

Μάλιστα, με τα τρία τέρματα που σημείωσε σε βάρος των Καταλανών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 έγινε ο τρίτος καλύτερος σκόρερ στην Ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έφθασε στα 111 γκολ και βρίσκεται πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβις (156) και τον Έντινσον Καβάνι (200).

Ο Κιλιάν Μπαπέ, το νέο μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν φέρεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και η πρωταθλήτρια Γαλλίας αποφάσισε να βάλει στα 200 εκατομμύρια ευρώ τον «πήχη» για όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Γάλλος σταρ σκεφτόταν το τελευταίο διάστημα αν θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ή θα ζητήσει μεταγραφή το καλοκαίρι. Τελικά αποφάσισε κάτι άλλο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ έχει αποφασίσει να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παρισιού και ταυτόχρονα, όμως, να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, όπως του ζητά επίμονα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό μεταγραφών, ο Μπαπέ έχει δικαίωμα να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του από την 1η Ιανουαρίου 2022. Το πιθανότερο είναι να φύγει από την Παρί το προσεχές καλοκαίρι ή στη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2022, με ποσό που θα συμφωνηθεί με τη διοίκηση, ώστε να μην παραχωρηθεί χωρίς αντάλλαγμα.

Αυτό το ποσό αναμένεται να οριστεί στα 200 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι Παριζιάνοι έδωσαν το 2017, 180 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για πάρουν τα δικαιώματα του.

Πάντως, και ο Νεϊμάρ που ήταν ο μεγάλος απόντας στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα μίλησε για τις δυνατότητες του Κιλιάν Μπαπέ ο οποίος δεν άφησε την απουσία του συμπαίκτη του να γίνει αισθητή, σημειώνοντας χατ-τρικ και οδηγώντας τους Παριζιάνους στον θρίαμβο.

Πρόκειται εξάλλου, για αποτέλεσμα και εμφάνιση που γιόρτασε ο διάσημος Βραζιλιάνος στα social media, αποθεώνοντας τον Μπαπέ: «Τι αγώνας από την ομάδα. Όλοι πήγαν πολύ καλά. Είσαι ένα τέρας, ένα αστέρι. Έπαιξε υπέροχα. Το χατ-τρικ του αγοριού μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments