Ελλάδα

Κερατέα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο γκρεμό

Κερατέα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο γκρεμό
Κερατέα: Νεαρός άνδρας ο οδηγός που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Σε γκρεμό στα 70 μέτρα έπεσε το αυτοκίνητο.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός που είχε πέσει με το ΙΧ του σε γκρεμό στην Κερατέα λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, ο οποίος μίλησε στο MEGA, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα.

Η Πυροσβεστική ερευνά αυτή τη στιγμή αν υπήρχε και συνοδηγός στο όχημα. Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ. Το όχημα έχει πέσει σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο.

Αιωρείται στον γκρεμό

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι το όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο. «Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του». Αφού πρώτα σταθεροποιήθηκε το όχημα, κόπηκε στη μέση και έτσι οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από μέσα τον επιβάτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments