Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: «Η Τζένη Μπότση μού είχε πει για τη σεξουαλική παρενόχληση»

Έλλη Κοκκίνου: «Η Τζένη Μπότση μού είχε πει για τη σεξουαλική παρενόχληση»
Έλλη Κοκκίνου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια υποστήριξε ότι γνώριζε για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η Τζένη Μπότση.

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρνατούτογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις οπότε είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει. Ο παρουσιαστής την υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής και μαζί συζήτησαν για τον Άντωνη Βαρδή, την καραντίνα και την Τζένη Μπότση. Η Έλλη Κοκκίνου – μεταξύ άλλων – και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η Τζένη Μπότση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας πως ήξερε την ιστορία.

«Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι, την ήξερα την ιστορία, την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998. Το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της.

Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, ωστόσο στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σ’ εμένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο».

“Είμαι τυχερή που δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο”

Στη συνέχεια η επιτυχημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το αν της έχει συμβεί κάτι ανάλογο. «Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μην φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκεί».

Τέλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Αντώνη Βαρδή. «Ήμουν σε μία πολύ κακή κατάσταση στη ζωή μου και είχα χάσει και τον πατέρα μου. Τότε κάναμε παρέα με τον Αντώνη γιατί είχαμε δουλέψει και μαζί και ήθελα να του ζητήσω να μου γράψει ένα τραγούδι για να βγω στη δισκογραφία. Ήταν πολύ έξυπνος το είχε καταλάβει. Του είπα «Αντώνη θέλω να σου ζητήσω…” και πριν προλάβω να του το πω δέχτηκε. Μου είπε “θέλω να σου γράψω το πρώτο σου τραγούδι” και μου έγραψε δύο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments