Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [19/02/21].

κριός

Για τον επόμενο μήνα, ο Ήλιος φωτίζει τη θεραπεία, την ειρήνη και την ενεργητική ηρεμία στο ζώδιό σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από το παρελθόν και να απομακρυνθείς από αναποτελεσματικές συνήθειες. Τώρα είσαι πρόθυμη να περάσεις τις διαχωριστικές γραμμές και να εξερευνήσεις νέα πάθη στην ερωτική σου ζωή. Κι έχεις συνειδητοποιήσει, πως η επίτευξη του παθιασμένου σου δυναμικού εξαρτάται αποκλειστικά από σένα

ταύρος

Η επιθυμία να αλλάξεις με τον εραστή σου τη μονοτονία στη σχέση σας ή να αναβιώσετε το πάθος μέσα σ’ αυτή, θα είναι αυτό στο οποίο θα εστιάσετε αποκλειστικά αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη μην απογοητεύεσαι που κάποιος δεν ανταποκρίνεται ακριβώς όπως θα ήθελες…επειδή αυτό θα συμβεί σύντομα. Με τον Ήλιο που επηρεάζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, θα επανεκτιμήσεις κάποια σχέδια στην ερωτική σου ζωή. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες σε περιμένουν για να τις απολαύσεις

 δίδυμοι

Με τον Ήλιο να επηρεάζει τώρα την καριέρα και την κοινωνική σου θέση, έχεις έναν μήνα μπροστά σου που θα εστιάσεις στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Θα επικεντρωθείς απόλυτα και ουσιαστικά στη δουλειά σου. Όμως μην παραμελήσεις την ερωτική σου ζωή. Μην εκπλαγείς αν αντιληφθείς πως κάποιοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να είναι περίεργοι, για το πόσο καλά ισορροπείς, την ερωτική με την επαγγελματική σου ζωή.

 καρκίνος

Θα αντιληφθείς σημάδια άρσης περιορισμών και εμποδίων στα ερωτικά σου τώρα. Γι’ αυτό αφέσου στην επιθυμία να απογειωθείς προς νέες και συναρπαστικές κατευθύνσεις. Στην ερωτική σου ζωή επικρατεί αρκετή σοβαρότητα τελευταία και φαίνεται πως έχεις κάθε πρόθεση να απολαύσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε ευχαριστεί την καρδιά σου. Εξάλλου η καρδιά σου ξέρει πού πηγαίνει. Γι’ αυτό ακολούθησε την πρόθυμα και ανοιχτά.

λέων

Ο οικονομικός προϋπολογισμός, ίσως χρειαστεί διευκρίνιση και βελτίωση τώρα. Αν οι ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά επηρεάζουν τη σχέση σου, τότε πρέπει να τακτοποιηθούν όσο συντομότερα γίνεται. Σίγουρα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί συναρπαστική μια τέτοια διαδικασία αλλά γνωρίζεις πως είναι απαραίτητο να συμβεί για να μπορέσεις ν’ απολαύσεις με το ταίρι σου ανεμπόδιστα το δεσμό σας. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, για να χαρείτε ανέμελα τον έρωτά σας.

παρθένος

Θα λάβεις μια χρήσιμη υπενθύμιση για το τι μπορεί να επιτευχθεί όταν δύο κεφάλια συνεργάζονται, για να δημιουργήσουν κάτι εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα θα αποκτήσεις μεγαλύτερη επίγνωση για το πόσο συμβάλλει αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχεις δίπλα σου, στο δεσμό σας. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, να ξέρεις πως κάθε «συνεργασία», κάνει τα πράγματα πολύ πιο συναρπαστικά!

ζυγός

Για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα χρειαστεί να βελτιώσεις αρχικά τη στάση σου. Αυτή, μπορεί να σχετίζεται με την επιδίωξη των ονείρων σου, που δεν τολμούσες να πραγματοποιήσεις στο παρελθόν. Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες για να αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά τα ερωτικά σου, θα χρειαστεί επίσης, να προσέξεις την υγεία σου τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Εξάλλου, ποιος δεν θέλει να φαίνεται καλύτερα γυμνός;

σκορπιός

Είναι πιθανόν να ανταλλάξεις ένα επίπεδο άνεσης στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, για ένα άλλο. Αυτό θα σε ωθήσει να κάνεις ένα βήμα για κάτι που σε φοβίζει ή σου δημιουργεί αμφιβολίες. Όμως ό, τι ή όποιος εμπλέκεται σ’ αυτό…αν η ερωτική σου διάθεση έχει πρόσφατα πάρει την κατηφόρα, τότε θα είναι υπέροχο να βρεις τρόπους για να την αναζωογονήσεις.

τοξότης

Με τον Ήλιο να επηρεάζει τα συναισθηματικά θεμέλια και την ασφάλειά σου τον επόμενο μήνα, θα νιώσεις αποφασισμένη να ενισχύσεις τα συναισθήματα άνεσης και σταθερότητας στον κόσμο σου. Είσαι επίσης ευλογημένη με αρκετή εμπνευσμένη ενέργεια που μπορεί να μετατρέψει το αβέβαιο ή ασταθές σε σταθερό και ασφαλές. Αυτό που φαινόταν κολλημένο ή αδρανές θα δείξει σύντομα, σημάδια ανάκαμψης ή αναβίωσης!

αιγόκερως

Ένα άβολο και μπερδεμένο κλίμα επηρεάζει τώρα την ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό εστίασε προσεκτικά στο χρονοδιάγραμμά σου. Η έλλειψη επικοινωνίας αναμένεται να είναι η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει τώρα ο δεσμός σου. Από σήμερα και όλο τον επόμενο μήνα, φρόντισε να αποσαφηνίζεις τις σκέψεις και τα λόγια σου και να διπλοτσεκάρεις τα μηνύματα που στέλνεις.

υδροχόος

Για τον επόμενο μήνα, ο Ήλιος ενισχύει την αυτοεκτίμησή σου, γι’ αυτό με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς σου, κάνε έναν απολογισμό για τις ρομαντικές επιθυμίες και τα όνειρά σου. Γνωρίζεις πού απαιτείται ενισχυμένη αυτοπεποίθηση για να μετατρέψεις τα εμπνευσμένα σου οράματα, σε σέξι περιπέτειες κι ερωτικές εμπειρίες. Αν χρειαστείς υπενθύμιση για το πόσο θετικό είναι το να μοιραστείς με το ταίρι σου τα όνειρά σας, αυτό είναι κάτι που προσφέρεται επίσης, αυτό το διάστημα.

ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου για τον επόμενο μήνα, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των ερωτικών σου φιλοδοξιών. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις από πού προέρχεται αυτή η κινητήρια ενέργεια. Ωστόσο, θα νιώσεις αποφασισμένη να μετατρέψετε τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις, σε κάτι πραγματικό και συναρπαστικά απτό. Προετοιμάσου…γιατί θα δεις πώς εκδηλώνεται το πάθος στην ερωτική σου ζωή…. με περισσότερους μάλιστα, από έναν τρόπους!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments